maanantai 16. marraskuuta 2015

INSTAWEEK 46

Huomenta! Viikonloppu hujahti jotenkin liian nopeasti taas ohi vaikka perjantain olin vapaalla ja nyt tuntuu, ettei olisi saanut ihan tarpeeksi ladata akkuja uutta viikkoa varten. Ehkä toi harmaa sääkin vaikuttaa siihen, että tämä maanantai tuntuu taas ylitsepääsemättömän raskaalta. Tänään on onneksi aamupäivä vapaa ja illan olenkin sitten töissä. Aamupäivä on jo kuitenkin sovittuja touhuja täynnä, joten ei tämä vapaa-aika ihan tylsäksi ehdi käymään. 

Kuinkas teillä on viikkoa pärähtänyt käyntiin?


1. Maine Coonit yleensä leimautuu yhteen ihmiseen ja me olemme kyllä huomanneet kenet Diego on meidän perheestä valinnut. Mua seurataan jatkuvasti ja maanantaina en saanut edes yksin katsoa tv:tä, kun herran piti tulla lähietäisyydelle tuijottamaan.
2. Harmaa sää on vaikuttanut myös töissä, koska olen halunnut luoda hoitolaani hieman tunnelmaa. Himmeät valot ja kynttilät sopivat hyvin pimeään aikaan ja tuo jo itsessään hyvin paljon rentoutta.
3. Kahvihetki kera Alpenin.


1. Viikolla tein taas hirvenlihapiirakkaa, minkä vein vanhempieni luo. Tämä on kyllä sellainen piiraka, johon en varmaan koskaan kyllästy!
2. Kädentaitomessuilla ihasteltiin Minna Parikan Pupu-kekiä. Ai, että mä niin haluaisin noi tennarit...
3. Messuilun jälkeen mentiin Terhin kanssa syömään meidän lempparikinkkiin ja taas sai kyllä mahan täyteen :).


1. Lauantaina menin hirvimetsälle ja jouduin kaksi ensimmäistä passia olemaan peltoaukeella, johon otti mukavasti kylmä viima... 
2. Lauantai-iltana ystävämme tuli Kimmon kanssa tutkimaan MTG-pakkoja ja otettiin muutamat matsitkin. Minäkin jopa tajusin vihdoinkin jotain tuosta pelistä.
3. Sunnuntai oli jälleen harmaa, joten oli ihan kiva viettää päivä sisällä. 

Instasta löydät minut @lillil89 nimimerkin takaa! :)

2 kommenttia:

 1. Oih, puputennarit! Onneksi en huomannut niitä messuilla. :D Kivaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo noi oli aika tuskaista nähdä, koska olisin halunnut ne kotiuttaa itselleni, mutta rahapussi olisi kokenut vähän turhan ison kolauksen :D

   Mukavaa viikkoa myös sinne!

   Poista