sunnuntai 29. marraskuuta 2015

JOULULAHJAOSTOKSILLA TUURISSA


Me vietettiin tänään mukava sunnuntai, kun otettiin ennen puoltapäivää suunnaksi Tuuri. Tarkoituksena oli etsiä Tuurista joululahjoja ja paikka osoittautui hyväksi tähän tarkoitukseen :). 

Tuurista löytyy vaikka mitä ja siellä ehkä hieman meneekin pyörälle päästään, kun tavaraa on niin paljon. Itse osasin tänään ostaa vain sellaisia asioita, mitä oikeasti tarvitsin sekä ne joululahjat, mutta Kimmolla lähtee aina vähän lapasesta, kun pääsee Tuuriin. 

Tuurin joulupuoli on aivan ihana! Sieltä löytyi mielestäni jokaiseen makuun jouluisia esineitä sekä todella kattava joulukuusikoristevalikoima. Meillähän tämä joulu on ensimmäinen, kun saadaan viettää talossa joulua, joten kuusi tottakai tuodaan sisälle. Tuurista saatiin kaikki kuusenkoristeet hankittua ja nyt on ainakin varaa valita, mitä koristeita kuuseen laitetaan, niin paljon sieltä lähti erilaista hilpettä mukaan :).

Joululahjahankinnat ovat nyt todella hyvällä mallilla ja enää tarvitsee hankkia pari pientä asiaa. Kerrankin olen ajoissa! Oletteko te saaneet tehtyä jo lahjaostokset? :)


2 kommenttia on "JOULULAHJAOSTOKSILLA TUURISSA"
 1. Tuuri on kyllä ihana paikka ja samalla niin vaarallinen :D En ollu ihan varma, et koska sielä oon viimeks käyny ni vanhat blogipostaukset kerto et 4 vuotta sitten kesällä.. Eli kyllä olis jo aika sinnekin mennä :'D

  Oon aika pitkälti ostanut jo lahjat, pari pientä pitäs vielä ostaa ja pari on jumissa postissa.. Toivosin, et Helsingin reissulta saisin sit omat lahjat ostettua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, tuolla lähtee helposti käsistä :D.

   Mullakin on jumissa postin takia pari pakettia.. toivottavasti pian tulisivat. Olisivat voineet lakkoilla tammikuussa :D

   Poista