sunnuntai 15. marraskuuta 2015

KÄDENTAITOMESSUT

Perjantaina viettelimme Terhin kanssa vapaapäivää ja olimme päättäneet pitää shoppailupäivän. Päivä aloitettiin niin, että otimme suunnaksi Pirkkahallin ja Suomen Kädentaitomessut! Itse en ole aikaisemmin Kädentaitomessuilla ollut ja en oikein tiennyt mitä odottaa. En itse osaa myöskään kutoa, virkata yms., joten kävi mielessä onkohan messuilla mulle mitään.


Messuilta löytyi vaikka ja mitä! Aluksi ei oikein tiennyt, että mihin sitä pitäisi edes katsoa, kun joka puolella näkyi jotain kivaa. 

Itse huomasin messuilun aikana, että mulla nousi kauhea askartelukuume. Tykkäisin askarrella enemmänkin, kunhan keksisi vain, että mitä. Messuilta sain nyt paljon inspiraatiota ja hankimme materiaalit joulukortteihin, joten niitä alan varmaan seuraavaksi askartelemaan.

Jouluksi löytyi niin koristeluihin, että sisustukseen ideoita messuilta ja vähän harmitti, että en jaksanut ahkerasti kuvata ideoita ylös. E-hallista löytyi vielä keräilymessut, mikä muistutti hieman todella suurta kirpputoria. Kiersimme keräilypuolenkin läpi ja taisimme tutkia kaikki eteemme osuneiden muumimukien hinnat. Keräilymessuilta löytyi ihana piste, jossa myytiin erilaisia purkkeja, tauluja ja magneetteja. Itse hankin tältä pisteeltä kissojen kuivanappuloille sopivan purnukan ja hieman jäi harmittamaan, etten ostanut toista purkkia vielä muroille.

Kävittekös te messuilemassa ja mitä tykkäsitte? Minä tykkäsin niin paljon, että haluan kyllä mennä messuilemaan ensi vuonnakin! :)
2 kommenttia on "KÄDENTAITOMESSUT"
 1. Oon kyllä ilonen, et mentiin tonne jo perjantaina! :D Ajoin eilen ja tänään pirkkahallin ohi ja sielä oli ihan älytön ryysis -autoja joka puolella ja mummelit juoksenteli liikenteen seassa :/

  Noi messut oli kyllä aika onnistuneet ja hankintoja tuli aika sopivasti ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hankintojen suhteen meillä ei ainakaan lähtenyt käsistä ;).

   Poista