perjantai 13. marraskuuta 2015

KESKIVIIKKOINEN VAPAAPÄIVÄ

Pitkästä aikaa päätin keskiviikkona pitää (tai ainakin yrittää) kameraa päivän aikana mukana, kun ajattelin tehdä taas päivä kanssani-postauksen. Eihän niitä kuvia nyt tullut ihan jokaisesta hetkestä otettua, mutta onneksi teksti vähän jelppaa :). 

Aamupäivä:

Kello soitti ensimmäisen kerran klo 8:00, mutta päätän torkuttaa hetken aikaa. Havahdun klo 9:15 siihen, että olen torkkua siirtänyt vartin välein yli tunnin ajan. Aamupalaksi väsään pari leipää ja menen syömisen ajaksi katsomaan Netflixistä Gotham-sarjaa. 


Aamupalan jälkeen on aika laittaa itseni kuntoon. Suuntaan vessaan tarkoituksena laittaa perus vapaapäivän meikki. Laiskuus kuitenkin iskee ja laitan naamaan vain hieman meikkivoidetta ja puuteria. Hiukset harjaan vain nopeasti ja vedän pipon päähän. Ajattelen samalla, että tänään saa vain olla kotona suurimman osan ajasta, joten ei tarvitse laittautua.

Astelen ulos kosteaan ja kylmään säähän. Käynnistän auton ja huomaan tankin olevan melkein tyhjä. Otankin suunnaksi bensa-aseman, jonka jälkeen lähden viereiseen kaupunkiin ruokakauppaan. Kaupassa otan rennosti ja katselen tuotteita rauhassa. Tyyneys valtaa mielen, koska tiedän, ettei ole mihinkään kiire ja saa vain nauttia koko päivän olemisesta.


Kauppareissun jälkeen keitän kahvit ja nappaan välipalaksi Alpenin välipalapatukan. Haen kahvin tippuessa hoitolan pyykkejä ja laitan koneen laulamaan. Menen nauttimaan kahvit koneen ääreen, koska en ole vielä ehtinyt lukemaan uusimpia postauksia lukulistaltani. Ensin oli tarkoitus mennä läppärille, mutta päätin mennä pöytäkoneen ääreen, koska Diego oli vallannut läppärini... Eihän pikkuista raaskinut herättää.Päivä:

Blogien lueskelun aikana Diego oli siirtynyt muualle nukkumaan, joten pääsin kirjoittamaan itsekin blogia. Koneella vierähtää pidempi tovi kuin kuvittelin.

Postauksen kirjoittamisen jälkeen hetken aikaa pohdin, mitä tekisin, mutta lopulta päädyn takaisin koneen ääreen katsomaan Paratiisihotellin uusinta jaksoa. 

Saan kaverilta viestiä, jos hän tulisi poikkeemaan meillä ja tottakai olin heti valmiina seuralle! Istuskeltiin meidän terassilla varmaankin 1½ tuntia sateessa jutelleen kaikkea mahdollista. Kimmo palasi töistä kotiin kaverini ollessa kylässä, mutta lähti melkein heti Tampereelle ostamaan autonosia. Seurustelun jälkeen menin tekemään hieman välipalaa, kun lounaskin on jäänyt aikaisemmin syömättä. Leivät mutustelin lehtien selailun yhteydessä.


Ilta:

Illalla nälkä alkoi olemaan jo niin älytöntä luokkaa, että raahauduin keittiöön tekemään kanaa ja pastaa.


Kimmokin kurvasi pihaan ja tuli nopeasti sisällä käymään ja kertoi menevänsä kaverinsa kanssa autotalliin laittamaan työautoa kuntoon. Kimmo oli tuonut mulle pienen tuliaisen Tampereen reissulta. Tuliainen on pikkuinen lyhty, mikä oli täynnä suklaata. Ihana mies.


Ruokailun jälkeen päätin lopun illan kuluttaa sohvalla ja kissat olivat tästä samaa mieltä. Kaikki kissat tulivat ympärilleni makoilemaan - Aatu tuli niskan taakse väijymään, Härski divaanille huolehtimaan jaloistani ja Diego valtasi sohvapöydän. Sohvalla loikoillessa saatoin nautiskella muutaman suklaan Kimmon tuliaisesta...

Klo 23 jälkeen oli aika kipittää nukkumaan, että jaksaa taas seuraavana päivänä herätä aikaisin. Vapaapäivä oli onnistunut, pelkkää rentoilua ja aivot sai levätä :).2 kommenttia on "KESKIVIIKKOINEN VAPAAPÄIVÄ"
  1. Tällaiset my day -tyyppiset postaukset on aina kivoja lukea :) Ihana tuo lyhty <3 Ja teidän kissat on niin suloisia, en kestä! :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Tuuli :). Toi lyhty oli kyllä kiva ja itse yllätys oli mukava juttu :)

      Poista