maanantai 9. marraskuuta 2015

LOKAKUU PAKETTIIN

Tajusin viikonloppuna, että minähän en ole vielä tehnyt Lokakuu pakettiin- tai Lokakuun kulutetut-postauksia vaikka nyt eletään jo marraskuun 2.viikkoa. Laitetaanpas nyt siis ensimmäisenä viime kuukausi pakettiin, jotta päästään fiilisteleen marraskuuta paremmin. Lokakuuhan on lempparikuukauteni, joten en yhtään yllättynyt taaskaan, että kuukausi oli jälleen kerran todella mahtava :).

Lokakuun paras hankinta: Kuukauden paras ostos oli ehdottomasti luomivärien aatelistoon kuuluva Urban Decayn Smoky-paletti.


Lokakuun paras näpäys: Pakkasaamut ♥.


Lokakuun paras harrastus: Viikonloput tuli kulutettu hirvimetsällä ja muut harrastukset jäivät tyystin. Hirvimetsällä sai olla raittiissa ulkoilmassa koko päivän ja metsässä kökkiminen rauhoitti mukavasti ajatuksia.


Lokakuun paras asu: Tämä asu otettiin kuun alussa ja tykästyin tosi paljon tuon punaisen neulepaiden ja lyhyemmän mallisen nahkatakin yhdistelmään.


Lokakuun paras yksittäinen asia: En tiennyt mihin kategoriaan olisin parhaiten synttärini laittanut, mutta onhan se aina lokakuussa yksi tärkeimmistä jutuista. Tänä vuonna naamiaisbileet tekivät niistä erityisemmät.


Lokakuun paras tapahtuma: Viimeisenä päivänä kävin ensimmäistä kertaa Bloggers' Inspiration Day-tapahtumassa, mikä oli aivan huikea :).


Tapahtuiko sinulle jotain mukavaa lokakuussa tai oliko joku hankinta viime kuussa ylitse muiden? :)

2 kommenttia:

  1. Jestas mitä kuvia ja tuo upea paletti sopii syysmaisemiin jetsulleen. <3 Oli kivaa nähdä Laura <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia :). Oli kyllä kiva nähdä <3. Sä olet vaan niin ihanan pirtsakka ja pelkkää hymyä! :)

      Poista