torstai 12. marraskuuta 2015

LOKAKUUN KULUTETUT

Tänään ei taas Blogger ole ollut oikein yhteistyöhaluinen kanssani, koska päivällä yritin jo tehdä tämän postauksen, mutta Blogger päättikin, etten pysty lisäämään ollenkaan kuvia... Toivotaan, että tällä kertaa saisin postauksen tehtyä loppuun asti ja Bloggerin kenkkuilu ei enää jatkuisi. Onko teillä Bloggeri toiminut tänään normaalisti?

Tämän postauksen myötä lokakuu on varmaan aika hyvin taputeltu blogin puolella. Olisi siis aika vielä kurkata tuotteet, mitkä kulutin loppuun viime kuun aikana.


KICKS Clean Laundry-hajuvesi - Voitin kerran arvonnasta tämän KICKS:n pikkuruisen hajuvesiputelon ja alkuun sitä käytin muutamia kertoja, mutta sitten sen käyttö jäi. Syyskuussa huomasin tämän putelon kaapissa ja päätin ottaa sen taas pitkästä aikaa käyttöön. Lokakuun viimeisellä viikolla tuli suihkautettua viimeiset pisarat Clean Laundry-tuoksua. Tämä Clean Laundry-tuoksu on nimensä veroinen, koska se tuoksui aivan puhtaalle pyykille! Käytin tätä tuoksu päivisin, kun en kaivannut mitään vahvoja hajuvesiä vaan nimenomaan vain ja ainoastaan jotain tuoksua, mikä on raikas ja puhdas. Aivan loistava tuoksu, mutta tämmöinen pikkuinen putelo tätä tuoksua on mielestäni tarpeeksi :).

Nivea Invisible for black & white anti-perspirantti - Tämä dödö tuli LivBoxin mukana muutama kuukausi sitten. Olen ennenkin testannut tätä kyseistä dödöä ja ihan hyvää kamaa tämä on. Itselläni ei ole ainakaan dödön vaaleita jälkiä tullut paitoihin, kun olen Nivean dödöä käyttänyt. Varmasti ostan tätä tuotetta vielä jatkossakin.

L'Oréal Elnett Satin-hiuskiinne - L'Oréalin hiuskiinne tuli myös joskus LivBoxin mukana ja olen ollut todella tyytyväinen tähän hiuskiinteeseen. Matkakokoinen putelo on ollut hyvä ottaa aina laukkuun, jos lähden koko päiväksi johonkin ja haluaa jossain vaiheessa korjailla pystyyn nousseita hiuksia. Tässä lakassa oli myös hyvä pysyvyys, mutta ei kuitenkaan jäänyt ikävän paakkumaiseksi hiuksiin.

L'Occitanen käsivoide - Mä niin vannon L'Occitanen nimeen ja tämäkään käsivoide ei pettänyt minua. Minun kuiva ihoni sai tästä ainakin apua ja tämä pienen pieni putelo oli yllättävän riittoisa. Pidin myös L'Occitane käsivoiteen tuoksusta - se ei ollut mitenkään imelä vaan oli hyvin mieto tuoksuinen. Ainut huono puoli tässä oli se, että olisin halunnut ison putelon tätä käsivoidetta :).


TRESemmé Luxurious Moisture-shampoo - Vihdoinkin sain lokakuussa kulutettua TRESemmén jättikokoisen shampoon! Ostin tämän muutama kuukausi sitten Prismasta, koska olin kyllästynyt siihen, että normaalikokoiset shampooputelot loppuvat todella nopeasti. Tämä shampoo olikin todella riittoisa ja saatoin ehkä loppuvaiheessa jo hieman kyllästyä... Hiukseni kuitenkin pitivät TRESemmén shampoosta ja pysyivät hyvinä kampaajakäyntien välit. 

Rexona Cherry Burst-suihkugeeli - Kamala! Tähän sanaan sisäistyy oikeastaan kaikki mitä ajattelen Rexonan kirsikan tuoksuisesta suihkugeelistä. En ole ikinä tykännyt kirsikasta missään muodossa, mutta jokin tässä suihkugeelissä houkutteli. Huomasin kuitenkin heti ensimmäisellä testikerralla, että haju on kammotavan imelä eikä sovi minun makuuni. Muuten suihkugeeli oli hyvin tavallinen, mutta tuoksu haju oli nou nou.

L'Occitanen suihkuöljy - Tämä pieni putelo tuli viime LivBoxissa ja otin sen heti testiin. Aivan ihana tuote tämäkin ja suihkuöljy oli omaan makuuni ehkä miellyttävämpi kuin suihkugeelit. Suihkuöljyn tuoksu oli myös sopivan mantelinen, ei ollenkaan liian vahva. Ah, rakkaus L'Occitanen tuotteisiin vain syvenee :).
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti