sunnuntai 22. marraskuuta 2015

LUMEN AIHEUTTAMA KAAOS


Viikonloppu meni blogihiljaisuutta viettäen, koska meidän kuntaa rokotti valtava lumimäärä perjantaina sekä lauantaina. Lunta tuli niin paljon, että puita katkeili, jonka takia myös sähköt lähtivät melkein kaikista tämän kunnan talouksista. Eilen meiltä lähti sähköt ja puhelimet eivät toimineet ollenkaan. Onneksi tänään sähköt palasivat, koska oli vain muutamasta tunnista enää kyse, että olisi kaikki pakasteet menneet pilalle. 

Valitettavasti suurin osa ihmisistä on täällä vielä ilman sähköjä, joten tällä hetkellä en voi oikein nähdä paljoakaan hyvää lumesta. Äsken Kimmon vanhemmat tulivat meille syömään ja saunomaan, koska heillä on sähköt ollut perjantaista asti poissa ja sähköyhtiöstä oltiin sanottu, että palautuvat todennäköisesti vasta keskiviikkona. Toivotaan, että palautuisivat aiemmin!

Ulkona on toki nättiä ja maisemat ovat kuin Lapista ja valoisuus lisääntyi kummasti. Nämä ovatkin ainoat hyvät asiat tällä hetkellä mitä voin tästä lumimäärästä sanoa. Onko teillä tullut jo lunta tai oletteko joutuneet olemaan viikonloppuna ilman sähköjä?

Toivottavasti meillä sähköt nyt pysyisi ja huomenna voisi paremmin palata blogin ääreen :).

 

2 kommenttia:

 1. Miten pärjäsitte, miten talo pysyi lämpinä? Sitä on niin avuton ilman sähköä, hirveä tilanne. Mutta aivan ihania kuvia olet napsaissut. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän talossa on normaalisti ollut semmonen 25 astetta lämmintä, joten talo pysy hyvin lämpösenä, kun vain kerran lämmitettiin takalla :).
   Joo taas sai huomata kuinka oleellinen asia se sähkö on :).

   Poista