keskiviikko 4. marraskuuta 2015

PÄIVÄN NASSU 02/11/2015


Meillä tuli Hennan kanssa lauantaina puheeksi Sleekin Stormy-luomiväripaletti, kun Henna kertoi nykyään käyttävän useimmiten vain kyseistä luomiväripalettia. Minä olin jo unohtanut paletin olemassaolon, joten maanantaina päätin kaivaa sen pitkästä aikaa esille. Paletti tuntui kuin uudelta hankinnalta, kun sen avasin pitkän tauon jälkeen ja hetken aikaa kulutinkin vain eri sävyjen ihasteluun. Paletista löytyy todella hyvän pigmenttinen musta luomiväri, jolla päätin tehdä rajaukset. Oikeastaan tein rajaukset luomivärillä, koska Lumenen eyelinerini köllötti lauantain rientojen jälkeen laukun pohjalla, joten laiskana päätin käyttää luomiväriä, mikä oli lähempänä. Laiskuudellakin joskus onnistuu, koska tykkäsin tosi paljon näistä luomivärillä tehdyistä rajauksista. Häivytin hieman rajauksen reunoja, mutta kiireessä en ehtinyt niitä häivyttää niin paljon kuin minun oli alunperin tarkoitus. Lopputulos oli kuitenkin pikaisen meikkauksen jälkeen itseäni miellyttävä, mutta pian pitää testailla vielä rajauksien tekoa suuremmalla häivyttämisellä :).Meikkiin käytin paletin vaaleinta sävyä sekä harmaata sävyä (merkitty kuvaan raksilla). Maanantain meikissä oli myös osana uusi ripsarisuosikkini, nimittäin Avonin ripsiväri, minkä voitin syyskuussa Mian pitämästä arvonnasta. Muuten meikki noudattakin normaalin arkimeikkini kaavaa. 

Välillä harmittaa, kun omistaa niin paljon erilaisia luomivärejä, että jotkut hyvät yksilöt unohtuvat kaapin perälle. Nyt otinkin vessaan esille muutamia paletteja, joita en ole hetkeen käyttänyt, että nekin pääsivät taas näkemään päivän valon :).
6 kommenttia on "PÄIVÄN NASSU 02/11/2015"
 1. Katoin noita kuvia jo fb:n puolelta, et ihanat meikit! <3

  Teen yleensä kaikki tummemmat meikit luomiväreiltä häivytellen, kun en hirveesti meikkaa ni saan edes ok lopputuloksen sillai. Pitäs kyllä varmaan meikata välillä enemmän ku tykkäsin siitä lauantai illan dramaattisesta luomiväricombosta tosi paljon ^_^

  Toi on kyllä aika ärsyttävää, et unohtaa jotain vähemmän käytettyjä meikkejä kaapin/laatikon pohjalle.. Mulle käy usein sit vielä niin että en edes muista, et mitä mulla jo on ja saatan ostaa uuden kattomatta kaappiin. :/ Onneks meijän tytöt ottaa kaiken kosmetiikan aina vastaan :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Terhi <3

   Se sun lauantain meikki oli ainakin kuvan perusteella hyvä ja kannattaa kyllä rohkeasti käyttää vaan useammin erilaisia luomiväriyhdistelmiä :).

   Mulla on toi sama käynyt pari kertaa luomivärien ja huulipunien kanssa, että en ole muistanutkaan omistavani jo jotain kivaa yksilöä :D.

   Poista
 2. Oikein ihana meikki :) Storm-paletti on aivan ihana, mullakin se on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tosta paletista löytyy kyllä vaikka ja mitä, sekä pigmentti on todella hyvä :)

   Poista