torstai 5. marraskuuta 2015

TUMMANPUNAINEN NEULETAKKI

Tein pari viikkoa sitten tilauksen H&M:ltä, mikä sisälsi yhden jokerituotteen. Sellaisen tuotteen, mitä en kovin helposti lähtisi tilaamaan vain kuvien perusteella. Päätin kuitenkin klikata tuotteen ostoskoriin samalla toivoen, että tuote on livenä yhtä kiva kuin kuvissakin.


Bongasin H&M:n alepuolelta tämän tummanpunaisen neuletakin pienessä alennuksessa ja ihastuin neuletakin bleiserimäiseen olemukseen sekä tekonahkaisiin yksityiskohtiin. Pitkään arvoin uskallanko sitä tilata, koska mulla on todella vaikea löytää bleiserimallisista takeista sopivaa kokoa, koska näiden valtavien hartioidenkin pitää jonnekin mahtua. 

Onneksi neuletakki oli juuri sopivan kokoinen ja ai, että miten mukavan tuntuinen tuo on päällä! Neuletakki on mielestäni vielä kivemman näköinen aukinaisena, jolloin alupaitakin pääsee näkyviin ja takista tulee vielä paremmin bleiserimäisempi. 

Kerrankin tämmöiset jokerihankinnat onnistuvat! :)
4 kommenttia on "TUMMANPUNAINEN NEULETAKKI"
 1. Näyttää tosi hyvältä! :) ja myös toi neule/takki, mikä sulla on päällä tossa uusimman postauksen kuvassa!!! Mäki haluan :)

  VastaaPoista
 2. Näyttää tosi hyvältä! :) ja myös toi neule/takki, mikä sulla on päällä tossa uusimman postauksen kuvassa!!! Mäki haluan :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Jenni <3 Suhunkin taitaa toi tekonahka iskee? ;)

  VastaaPoista
 4. No jooo....iskenyt jo jonkin aikaaa :) Saa nähä kauanko tämä villitys kestää :D

  VastaaPoista