tiistai 1. joulukuuta 2015

1. LUUKKU

Jee! Tänään päästin sisäisen riemunkiljahduksen, kun minulle tuli tekstiviesti, että vihdoinkin postiin on saapunut tilaamani Yves Rocherin joulukalenteri! :) Eilen jo hieman harmittelin, etten saakaan avata varmaan ensimmäisiä luukkuja, tai siis tässä tapauksessa pussukoita, mutta onneksi kalenteri tuli tänään. 

Yleensä olemme hankkineet mieheni kanssa vain suklaajoulukalenterit, mutta tänä vuonna halusin jotain paljon erilaisempaa. Törmäsinkin jonkun blogin kautta YR:n kalenteriin ja se oli menoa saman tien! 80€ kustantava kalenteri oli kyllä aika herätehankinta ja hetken aikaa tilauksen jälkeen mietin, että mitä Laura menit tekemään. Mutta eiköhän 80€ ole ihan sopiva hinta sille, että joka päivä saa jotain ihanaa kosmetiikkaa ja kalenterin sisällön oikea arvo on paljon suurempi kuin tuo 80€.Kalenteri tulisi laittaa seinälle roikkumaan ja pussukat riippuisivat narussa pyykkipoikien avulla. Kalenteri tuli nyt postin lakkoilun takia niin myöhään, ettemme varmaan rupea tätä enää taiteilemaan paikoilleen. 

No monia nyt varmaan kiinnostaa, mitä sieltä 1.pussukasta nyt löytyikään...


Pussukasta löytyi kynsilakka sävyssä Anthracite Perlé, mikä on jännän metallinhohtoinen. Mulla tuli heti tästä lakasta mieleen, että sopisi kivasti pikkujoulubileisiin tai uudenvuoden kekkereihin säkenöivän sävynsä takia. Tämä lakka taas aiheutti sen, että aloin ikävöimään pitkiä kynsiä. Ehkä joku päivä maltan kasvattaa kynsiä edes inasen, niin saisin tätäkin lakkaa kokeiltua :).
6 kommenttia on "1. LUUKKU"
 1. Kuulostaapa ihanalta joulukalenterilta ♥ Luukkujen avaaminen on varmasti aina yhtä jännittävää ja mielekästä puuhaa, kun kosmetiikasta on kyse ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää Yves Rocherin kalenteri oli kyllä hyvä hankinta ja tänäänkin heti herättyäni avasin uuden pussukan :).

   Poista
 2. Mahtava joulukalenteri-idea Yves Rocherilta. :) Ja toi lakka näyttää niin kivalta! 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nyt on kyllä kalenterin suunnittelu mennyt nappiin :).

   Poista
 3. Upean värinen lakka! Mullekin tuli heti mieleen UV-bileet :)

  VastaaPoista