lauantai 12. joulukuuta 2015

12.LUUKKU


Jes, vihdoinkin viikonloppu! Viime viikonloppu meni jotenkin silmänräpäyksessä, mikä taas aiheutti sen, että viikko tuntui todella raskaalta. Tämä viikonloppu ei tosin ole helpoimmasta päästä, koska huomenna aiomme tehdä joulusiivouksen. Yök.

Mutta mennäänpäs taas mukavaan asiaan eli YR:n tämän päivän pussukkaan. Pussukasta löytyi kynsilakka sävyssä Rose Azalée ja ensin ajattelin, että ei taas kynsilakkaa (kalenterin 1.pussista löytyi tämä kynsilakka), mutta pidemmän aikaa sävyä tarkasteltua aloin pitämään siitä. Tykkään lakata varpaankynnet punaisen eri sävyillä, joten eiköhän tämäkin pääse pian testiin. Nyt kuitenkin toivon, ettei tämän jälkeen kalenterista löydy enää kynsilakkaa - kolme olisi jo liikaa :).


Tänään meillä on myös hieman kiireinen päivä... Meidän paikkakunnalla on tämän viikonlopun Joululahjamessut, joilla olisi tarkoitus pyörähtää. Illasta suuntaamme vielä Kimmon kummipojan synttäreille, joten katsotaan ehdinkö tänään tulla enää blogin ääreen. Mutta, jos en, niin toivotan nyt jo kivaa lauantaita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti