tiistai 15. joulukuuta 2015

14. JA 15.LUUKUT


Aamulla lupailin tehdä samaan postaukseen eilisen ja tämän päivän Yves Rocherin pussukoiden sisällöt ja tässä ne nyt tulisi. Mulla oli eilen illalla hieman tekeminen, etten mennyt 14.pussukkaa avaamaan. Halusin avata sen vasta tänään, kun alan ottaa kuvia postausta varten. Uteliaisuus oli kuitenkin hyvin suuri ja usein kävelin jo pussukoiden luo, jos vain ihan nopeasti kurkkaisin. Onneksi sain pidettyä uteliaisuuden kurissa ja vasta tänään tutkin Yves Rocherin 14. ja 15.pussukan.


14.pussi oli selvästi painavempi kuin 15.pussi ja aloin jo miettimään, mikä tuote voisi painaa niin paljon. Pussista löytyi hiuksille tarkoitettu huuhteluetikka. Tämmöinen tuote oli minulle aivan uusi tuttavuus, enkä tiennyt, että on olemassa huuhteluetikoita hiuksille... Huuhteluetikkaa levitetään tasaisesti hiuksiin suihkussa ennen viimeistä huuhtelua. Huuhteluetikan luvataan tuovan hiuksiin upeaa kiiltoa. Aika mielenkiintoinen tuote ja ehdottomasti alan tätä heti kokeilemaan :).


15.pussukasta löytyi huumaavan tuoksuinen jalkavoide. Itse pidän todella paljon laventelin tuoksusta, joten en ihmettele, että tykkäsin heti voiteen tuoksusta :). Olen kesästä asti rasvannut jalkojani Lumenen jalkavoiteella ja eron on kyllä huomannut voiteen säännöllisellä käytöllä. Ennen kovat jalkapohjat eivät enää ole niin kovat vaan iho on muuttunut pehmeäksi. Tämä Yves Rocherin jalkavoide tuli sopivasti, kun Lumenen jalkavoide loppuu varmaan joulu-tammikuun aikana.

Oliko näistä tuotteista kumpikaan teille tuttu? Entä oliko ylipäätään hiuksille tarkoitetut huuhteluetikat tuttuja?

2 kommenttia:

 1. Niitten flown shampoopalojen kans olis vissiin pitäny käyttää tollasta huuhdetta. Googlettelin niitä kyllä, mut jotenkin koin vaikeks kokeilla :/ tosin siihen takkupalloon olis voinu ihan huoletta kokeilla ku muutenkin meni hermo! :D Toi jalkarasva on niin tuttu lapsuudesta.. Äiti on käyttänyt tota ainaki 20 vuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saas nähdä kuinka tuo huuhteluetikka oikein toimii ja miten mun hiukset reagoi siihen :).
   No toi on varmaan sit hyvä voide, jos äitis on käyttänyt sitä niin pitkään! :D

   Poista