torstai 17. joulukuuta 2015

17.LUUKKU


Nyt saan huokaista helpotuksesta, kun nyt ei ehkä ihan heti tarvitse hammaslääkäriin mennä. Hieman eilen illalla jännitelin tämän aamuista hammaslääkärikäyntiä, mutta käynti osoittautuikin helpoksi eikä hammaslääkärin penkkiä tarvinnut kuluttaa kuin viiden minuutin ajan. Olin hetken ihan äimänä, että mitähän minä nyt teen, kun olin varannut loppupäivän vapaaksi, jos taas puudutetaan ja puudutus kestää sen kuusi tuntia, mitä viime kerran jälkeen. Kello oli niin vähän aamulla, ettei mikään paikka ollut auki, joten suuntasin siskon luo kahville. Aamupäivästä tulikin mukava, kun sai nähdä taas pitkästä aikaa siskonlapsia ja muutamat lumipallot tuli heidän kanssaan pyöritettyä. Kummipoikani myös näytti minulle legovihkoistaan, mitä kummitädin pitäisi hankkia hänelle... Kyllä lapset ovat vain ihania :).

Kivaan päivään sisältyi taas kiva ylläri YR:n kalenterista. Pussista löytyi helmiäisluomiväri, sävyssä Nacres cuivrées. Mulla on ollut tämmöinen Yves Rocherin luomiväri, toisessa sävyssä tosin, mutta enpä ikinä testannut kyseistä luomiväriä. Tänään jo hieman kokeilin tätä uutta luomiväriä ja nopealla kokeilulla huomasin, että luomivärissä on hyvä pigmentti ja se levittyy tasaisesti. Nacres cuivrées sävy on todella kivan sävyinen ja mulla tuli heti mieleen, että tämä sopisi kivasti uudenvuoden meikkiin :). 

Oletteko te testanneet näitä YR:n helmiäisluomivärejä?


4 kommenttia:

 1. Tuo näyttää kivalta, kiitos vinkistä. :) Vaikka sanotaan ettei näin vanhalle tulisi helmiäistä laittaa, niin johan tas tänään laitoin.,) Onneksi olkoon myös kivuttomasta ja vikkelästä hammaslääkärireissusta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään käyttää mattaisia luomivärejä, mutta nämä helmiäisluomivärit ovat oivia erilaisiin juhliin, tilaisuuksiin yms :).

   Poista
 2. Ihanan sävynen luomiväri! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi on kiva, ei liian kultainen - ehkä hieman pronssiin menevä :). Saas nähdä miltä sävy näyttää luomilla :)

   Poista