lauantai 19. joulukuuta 2015

19.LUUKKU


Tämän päivän pussukassa, eli jo 19.pussukassa, oli jokin sellainen tuote, mistä en ollut ikinä kuullutkaan. Pienen tutkailun jälkeenkin olen edelleen hieman hämilläni tästä tuotteesta ja pään yläpuolella leijailee monta kysymysmerkkiä.


Pussista löytyi Yves Rocherin meikin kiinnittäjä. Niin siis mikä? En ole ikinä kuullut termiä meikin kiinnittäjä ja en nyt oikein vieläkään ymmärrä, mitä virkaa tällä pitäisi olla. Yves Rocherin sivuilla oli seuraava tuotekuvaus: "Kiinnitä luomiväri ja vahvista silmämeikkiä kätevästi! Kevyt ja helposti levittyvä koostumus parantaa silmämeikin kestävyyttä ja tehostaa niin luomivärin kuin kajalkynänkin intensiivisyyttä. Valitse kolmesta vaikutuksesta: kiiltävä, kimmeltävä tai metallinhohtoinen. Sisältää luonnonmukaisen aloe veran mahlaa, jolla on kiinnittävä vaikutus."

Minulla meikin kiinnittäjä tuli metallinhohtoisena. En vain käsitä, mihin meikin kiinnittäjää tarvitsisi. Jos on jo hyvä pohjustus niin silmämeikki pysyy jo sillä hyvin. Nyt haluaisin kuulla onko joku testannut meikin kiinnittäjää ja mitä mieltä olette siitä olleet? 

2 kommenttia:

  1. Aika jännä tuote :D en tienny, et nykyään on tollasiakin, luulin et ne sprayt ja suihkeet oli vielä "in" meikin kiinnityksessä :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niistä suihkeista mäkin olen kuullut, mutta tämmöinen silmämeikin kiinnittäjä on ihan uusi tuttavuua :D. Tämä tuote todennäköisesti jää YR:n kalenterin tuotteista sellaiseksi, mitä en tule käyttämään...

      Poista