perjantai 25. joulukuuta 2015

24.LUUKKU


Eilen olin aatosta niin tohkeissani, että en tajunnut kuvata Yves Rocherin kalenterin 24.pussukkaa vaan innoissani revin sen auki ja aloin tutkimaan sisältöä. Pussissa oli Yves Rocherin Apple Delight vartalovoide. Vartalovoiteet ovat aina hyviä, mutta jotenkin odotin viimeiseltä pussukalta enemmän. 

Yves Rocherin kalenteri on nyt loppunut ja nyt tuntuu hieman tyhjältä, kun ei saa enää aamuisin uusia kosmetiikka juttuja. Kalenteri oli kyllä hyvä hankinta ja varmasti ens vuonnakin Yves Rocherin joulukalenteri on yhtenä vaihtoehdoistani, kun joulukalenteria valitsen.

6 kommenttia:

 1. Minäkin hankin kyllä ensi vuonna Yvesin kalenterin. <3 Ihan kiva tuo kyllä on, vaikka sieltä olisi kenties voinut tulla vaikka jokin oikein ylellinen juttu. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa, minun mielestäni kalenteri oli ihan hintansa väärtti! :). Olisin kans odottanut viimeisen tuotteetn olevan jollain tavalla spesiaalimpi, mutta onhan tuo vartalovoidekin ihan kiva :).

   Poista
 2. Tää kropparasva on aivan ihana! <3 Ostin sen aiemmin ja tykkään hirmuisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että oot tykännyt :). Pitää itsekin kokeilla :).

   Poista
 3. Olisin kans veikannut,et viimeisessä luukussa olis ollut jotain ihan maagisen-über-hienoa.. mut toisaalta, vartalovoiteita tarvii aina :) Vähän oon kyllä nyt miettiny,et varmaan toi kalenteri vois olla aika kiva ens jouluks. Jotenkin olis kiva saada joka päivä jotain uutta kosmetiikkaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä odotin kans jotain ehkä hitusen erityisempää viimeisestä pussukasta :). Mutta kannattaa kyllä hankkia ens vuonna - oli ihan kivat tuotteet 80€:lla :).

   Poista