sunnuntai 6. joulukuuta 2015

6. LUUKKU


Ihan ensimmäisenä haluan toivottaa teille kaikille hyvää Itsenäisyyspäivää! Meillä ei ole mitään tiettyjä tapoja Itsenäisyyspäivänä, mutta aina olemme edes vanhempiemme luona käyneet kahvittelessa, olen leiponut jotain Itsenäisyyspäivään sopivaa ja joskus olemme haudoilla käyneet viemässä kynttilöitä. Aamulla leivoin Itsenäisyyspäivän-muffinssit ja nyt odottelen, että Kimmo jaksaisi nousta sängystä niin pääsisi lähtemään meidän kahvikierrokselle. Itsenäisyyspäivänä mielestäni pitää kuitenkin olla sellainen rauhallinen olotila, niin kuin jouluna. Itsenäisyyspäivä laittaa ainakin minut nöyräksi ja kiitolliseksi siitä, että saamme elää vapaassa ja hyvässä maassa. Tänään on myös hyvä uhrata edes hetki omista ajatuksista heille, jotka tekivät itsenäisen maan meille mahdolliseksi.

Mutta mennäänpäs nyt tämän päivän Yves Rocher pussukkaan. Olin jo hieman odotellut huulipunaa tai -kiiltoa ja tänään löysin sellaisen pussinpohjalta :).


Pussissa oli Yves Rocherin Sexy Pulp Volume Gloss-huulikiilto, joka tuli sävyssä Rose Vif. En ole oikein huulikiiltojen ystävä, koska jotenkin miellän ne teiniaikaan. Meikkupusseistani ei tällä hetkellä löydykään kuin ehkä yksi huulikiilto, joten eiköhän tämä Sexy Pulp-huulikiilto mahdu joukkoon. Sävystä tykkään, kun se on niin hennon vaaleanpunainen.

Liputatteko te enemmän huulikiilloille vai huulipunille?
2 kommenttia on "6. LUUKKU"
 1. Oi, toi huulikiilto on tosi hyvä! ^_^ Koostumukseltaan ihana ja pysyy hyvin!

  Oon ehkä maailman laiskin ku käytän yleensä vaan huulirasvaa.. Baby lipsit on ny ollu extrapaljon käytössä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, kiva kuulla positiivista palautetta tästä :). YR:n sivuilla sanottiin, ettei tän pitäis jäädä huuliin ees tahmeeks :).

   Poista