torstai 3. joulukuuta 2015

GIFTS FOR HER AND HIM

Monet alkavat nyt varmaan viimeistään miettimään joululahjoja ja ajattelin tuoda parin kollaasin avulla esille muutamat ideat joistakin joululahjoista. Jos siis pohdit miehellesi, anopillesi tai vaikka tyttöystävällesi lahjaa, niin kurkkaa nämä kollaasit, jos saisit näistä jonkun lahjaidean :).


1. Tänä vuonna nousi aikuisten värityskirjat rytinällä pinnalle, joten varmasti monen lähipiirissä on ihminen, joka kaipaisi omaa värityskirjaansa. Paketoipa siis pakettiin lahjansaajalle sopiva värityskirja ja laita settiin mukaan värityskynät, niin lahjansaaja pääsee heti aattona testaamaan kyniä ja värityskirjaa. (Hyviä värityskirjoja löytyy esimerkiksi Adlibrikseltä)

2. Kynttilät kuuluvat tähän vuodenaikaan, joten ilahduta jota kuta huumaavalla tuoksukynttilällä.

3. Adelen uusi levy julkaistiin juuri ja uskon, että moneen naiseen ainakin vetoaa Adelen henkeäsalpaava ääni.

4. Meikkauksen ystävä voisi ilahtua suuresti, jos avaisi jostain paketista Real Techniquesin sivellinsetin.

5. Pehmoiset paketit eivät todellakaan ole tylsiä, joten hanki rohkeasti ystävällesi talven pakkasia varten uusi pipo ja siihen passaavat tumput. Muista kuitenkin lahjansaajan tyyli, että varmasti nämä asusteet miellyttävät häntä.


1. Monet miehet tykkäävät pelata erilaisia pelejä ja monilta varmaan löytyy jo PS4-konsoli. Uutena pelinä voisi toimia Star Wars Battlefront-peli.

2. Kaipaisiko miehesi hajuvesikokoelma hieman uudistusta? Jos itse hankkisin miehelleni tänä vuonna jonkun tuoksun niin luultavasti päätyisin tähän rohkeaan Calvin Kleinin Eternity Now-tuoksuun, jossa tuoksuvat inkivääri, karambola sekä setripuu.

3. Jos miespuoleinen lahjansaaja tykkää lukemisesta sekä on kiinnostunut jääkiekosta, niin hanki Jarkko Ruudun elämäkerta. Minun piti tämä miehelleni hommata, mutta ryökäle meni ostamaan tämän itselleen viime kuussa...

4. Hieman kalliimpaa lahjaa etsiville voisi yhtenä vaihtoehtona olla tabletti. Tabletteja löytyy monessa eri hintaluokassa, joten varmasti jokaiselle löytyy rahapussille sopiva tabletti.

5. Mitä joulu olisi ilman vaatelahjoja? Pakettiin kannattaa kääriä jokin lämmin vaatekappale, että se pääsisi heti käyttöön. EMP:ltä löytyy tämä siisti huppari.

6. Leffat ovat yleensä hyviä lahjoja ja miehille varmasti sopisi Fast & Furious-elokuvat.

3 kommenttia:

 1. Tuo Adelen levy on tosi hyvä! Mä en ole ostanut cd-levyjä vuosiin, mutta tuo ei tullut Spotifyn valikoimaan, joten hain sen Anttilasta. Nyt oon kuunnellut Adelea automatkat, kun ajelen pidempiä työmatkoja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tupsupipokin on ihana! Kivoja ideoita muutenkin <3

   Poista
  2. Kiitos Mia! :) Mä en ole vielä kuullut muuta kuin Hello biisin ja se kolahti! Täytyy kyllä itsekin tuo cd hankkia :).

   Poista