maanantai 7. joulukuuta 2015

INSTAWEEK 49

Viikonloppu meni jälleen kerran ihan hujauksessa. Eilen illalla kirosimme Kimmon kanssa, että sunnuntai tuntui ihan lauantailta ja Itsenäisyyspäivän jälkeen olisi pitänyt saada levätä vielä yksi päivä. Ei auta itku markkinoilla vaan on pakko aloittaa taas uusi viikko ja uudet kujeet. 

Instagramiin kertyi viime viikolla ihan mukavasti kuvia ja huomasin viikon aikana, että joku päivä mun on pakko perehtyä paremmin tuohon uuden puhelimen kameran asetuksiin. Kamera on ihan erilainen kuin Samsungissa, joten monta kuvaa tuli näpsittyä kiireellä ja sitten, kun niitä olisi Instaan halunnut lisätä, niin huomasi kuvissa lukuisia virheitä tarkemmalla katselulla. 

Instasta löydät minut @lillil89 nimimerkillä :).


1. Äidillä on yleensä aina kukkia koristamassa ruokapöytää ja tällä kertaa oli upeita ruusuja.
2. Tuurista hankittiin pari joulutonttua tuomaan edes hieman joulua sisustukseen. Pienempi tonttu on jo tosin saanut pariin otteeseen Härskiltä kyytiä.
3. Olin menossa sohvalle istuskelemaan, kun törmäsin näin suloiseen näkyyn. Eihän tuommoista kerää raaskinut siirtää.
4. Vielä, kun lunta oli edes hieman maassa...


1. Kävin hakemassa hirvensarvet ja hirvensarvien laittaja antoi minulle matkaan mäyrän, jonka ammuin 15 vuotta sitten. Ollaan iskän kanssa useasti ihmetelty, että miksi emme ikinä saaneet mäyrää takaisin, kun veimme sen täytettäväksi, mutta nähtävästi pitkät toimitusajat on nyt se juttu ;).
2. Suuntasin Tampereelle hammaslääkäriin, mitä ennen ehdin nopeasti pyörähtämään kaupoilla. Keskustori on aina yhtä kaunis vaikka sää onkin harmaa.
3. Joulufiilis alkaa näkyä myös mukivalinnoissanikin.
4. Lauantaina oli tämän vuoden kaunein aamu.


1.-2. Iskä ja Kimmo laittoivat loppuviikosta terassien kaiteet paikoilleen ja heti talosta tuli enemmän valmiimman näköinen :). Vielä, kun pihan saisi kuntoon.


1. Lauantaina otin rennosti ja katsoin monta jaksoa Pretty Little Liarsin 4.kaudesta.
2. Saimme kylään siskoni ja hänen poikaystävänsä, joten tottakai kaivoimme taas Catanin esiin.
3. Itsenäisyyspäivänä päätin leipoa mustikka-valkosuklaamuffinsseja.
4. Itsenäisyyspäivänä käytiin kahvittelemassa vanhempieni luona, mutta loppuilan vietimme Kimmon kanssa kahdestaan pelaillen lautapelejä ja katsoen elokuvaa.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti