keskiviikko 23. joulukuuta 2015

JOULUPUU ON RAKENNETTU...

Mulla on soinut päässä kaikki mahdolliset joululaulut, jotka sisältävät jollain tavalla joulukuusen. Johtunee siitä, että eilen kannoimme joulukuusen sisälle ja nopsaan ennen iltatöitäni koristelimme sen. 

Mulle kuusi on ollut ehkä tärkein osa joulua. Se tuo tunnelmaa ja kuusen tuoksu muistuttaa aina joulusta. Lapsuuden jouluissa parasta oli lahjojen avaamisen lisäksi, kun aattoaamuna iskä kantoi kuusen sisälle ja saatiin koristella se siskoni kanssa. Halusin ehdottomasti meillekin kuusen, mutta Kimmo oli ensin hieman sitä vastaan, koska neulasia tippuu ja kuitenkaan kissat eivät anna kuusen olla rauhassa. Onneksi sain ylipuhuttua Kimmon ja lauantaina kävimme ostamassa kuusen. Nyt kuusi on ollut olohuoneessa koristeltuna vajaan vuorokauden ja kissat eivät ole koskeneetkaan koristeisiin. Hieman käytiin haistelemassa ja maistelemassa oksia, mutta siihen se kiinnostus lopahti (koputtaa puuta).

Joulukuusenkoristeet löysimme Tuurista ihan hyvään hintaan ja mielestäni Tuurissa oli todella hyvä valikoima varsinkin koristepalloista. Sieltä löytyi värikkäitä ja sitten maltillisempia palloja, eli siis aikalailla jokaisen makuun. Me ostimme myös värikkäitä palloja, mutta halusin koristella kuusen nyt ensimmäisenä jouluna hieman rauhallisemmilla sävyillä. Jos ensi jouluna sitten räväyttäisi värikkäämmällä kuusella :).

Onko teillä jo joulukuuset koristeltu vai kuuluuko se aaton ohjelmaan? :)
2 kommenttia:

  1. Ihanat koristeet, erityisesti toi pöllö ^_^

    Meijän kuusi on niin karu ku siinä on vaan ne valot - kuusenkoristepallot jäi aaltomaljakkoon :D Kuitenkin vaikka sitä kuusta niin vastustin, niin onhan se nyt aika kiva..

    VastaaPoista