tiistai 29. joulukuuta 2015

KYLMÄN SUNNUNTAIN ASU


Takki / Jacket - Vero Moda
Paita / Shirt - H&M
Kaulakoru / Necklace - Lumoava
Farkut / Jeans - ONLY
Kengät / Shoes - Nelly

Viikonloppuna pakkanen ilmestyi kuvioihin ja sanoisinko, että yleensä niin köykäinen -10 astetta tuntui nyt inhottavan kylmältä. Sunnuntaina hautauduinkin paksuun talvitakkiini ja päälleni valikoin lämpöisen neuleen. Jos olisin sunnuntaina enemmän viettänyt aikaa ulkona, niin olisin sujauttanut päähäni nuorten MM-kisoista ostamani pipon.

Lumoavan Hali-koru pääsi sunnuntaina ensimmäisen kerran osaksi asua ja ai, että tuo koru on kaunis. Se sopii hyvin näin arkiseen asuun, mutta sopii myös hieman juhlavempiin kokonaisuuksiin.

Tänään olisi tarkoitus mennä hieman kiertelemään alennusmyyntejä, mutta vain pikkuiseen Pirkkalan Veskaan. Ideaparkkiin en aio itseäni tunkea, koska olen kuullut, että siellä on ollut tajuton määrä ihmisiä viimeisen parin päivän aikana. Oletteko te jo käyneet kurkkimassa alemyyntejä? :)


4 kommenttia on "KYLMÄN SUNNUNTAIN ASU"
 1. Ihanan kirpakan näköistä. Ihan pikkasen olen käynyt alessa, mutta en ole ostanut oikein mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tulin juuri alemyynneistä ja vain yhden löydön tein.

   Poista
 2. Olin maanantaina Jumbossa ja se oli järkyttävää, päädyin ostamaan 2e maksavan kynsilakan, koska en jaksanut jotella. Parhaat alet sitäpaitsi on vasta loppiaisen jälkeen, loppurysät, jonne aina isken.

  Kivaa iltaa Laura <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kyllä itekin varmaan käydä loppiaisen jälkeen :). Jos sillon uskaltaisi tunkea sinne Ideaparkkiin :D.

   Poista