perjantai 25. joulukuuta 2015

MEIDÄN JOULUAATTO

Minun piti ensin tehdä joulustamme video, mutta aattona oli niin paljon tekemistä, etten olisi ehtinyt kauheasti videoita kuvaamaan. Päädyinkin siis vaan kuvailemaan hieman meidän joulua :). Aamupäivästä en kuvia muistanut ottaa, kun lähdimme joulupuurolle anoppilaan ja hautausmaalle viemään kynttilät. Kuvat ovat otettu siis vasta päivän ja illan aikana, kun vietimme joulua kotona vanhempieni sekä Kimmon vanhempien kanssa. 

Vaikka aattona oli paljon tekemistä ruokien ja paikkojen kuntoon laittamisen suhteen, niin silti ehdimme myös vain makoilla sohvalla kissojen kanssa ja katsella jouluohjelmia. Aattona tuli myös syötyä paljon kaikkea hyvää ja tälläkin hetkellä meiltä löytyy niin paljon suklaata, että mua vähän pelottaa millainen tankki olen, kun vuosi vaihtuu... Mutta annetaanpas nyt kuvien puhua :).

Miten teidän joulu meni?


6 kommenttia on "MEIDÄN JOULUAATTO"
 1. Aivan ihania kuvia Laura ja kisutkin siellä satasella mukana. <3 En saanut eilen hyviä kuvia meidän joulusta, söimme niin myöhään ja kappas oli jo pilkkopimeää. Teillä näyttää ihanalta. <3 Mutta miten vikkelään se joulu taas hurahti. <3

  Mukavaa joulupäivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Tiia <3. Joo kissat olivat koko aaton ihmettelemässä joulun touhuja sekä loikoilemassa sohvalla, kun katseltiin jouluohjelmia :).
   Me syötiin jo klo 16, kun ei maltettu iltaan asti ruokaa odottaa :D.

   Poista
 2. Ihania tunnelmakuvia teidän joulusta! :) Täällä joulu meni vähän "ohitse", kun muuttopuuhat kesken, mutta ensi jouluna toivottavasti toisenlaiset tunnelmat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Mia! :)
   No voi harmi, mutta onneksi ens joulun saatte sitten vietellä paremmin! :)

   Poista
 3. Oi, teidän joulu näyttää tosi tunnelmalliselta <3 Mites saiko koristeet olla rauhassa? ;)

  Olin aaton porukoilla ja T omillaan, sit illalla vietettiin yhdessä laatuaikaa,syötiin juustoja ja katteltiin Holiday. Eilen oltiin mun porukoilla syömässä ja sieltä sit menikin melkein koko päivä..Ja tänään sit jo töissä :/ Jotenkin lämmöllä muistelen sitä aikaa, kun joulut oli vapaat eikä tarvinnu aikatauluttaa kaikkea töitten takia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pari palloo oli lähtenyt "itekseen" kuusesta, mutta ei kissat sitten koskenu niihin enää, kun laitettiin pallot takas kuuseen :). Diego vaan olis halunnu avata joululahjat :D
   Joo mulla ei oo kyllä yhtään ikävä vuorotöitä, kun moni vuosi meni niin, että joulun olin vaan vapaalla ja muut päivät töissä. Mut sä oot ehtiny aika hyvin viettää joulua ja teillä oli upeet kattaukset T:n kanssa Instakuvan perusteella :).

   Poista