keskiviikko 9. joulukuuta 2015

NAHKATAKKI JOULUKUUSSA


Takki / Jacket - ONLY
Neulepusero / Knitwear - H&M
Farkut / Jeans - ONLY
Kengät / Shoes - H&M

Viime lauantaina vietimme rentoa kotipäivää ja poistuimme kotoa vain syömään. Päivän ohjelma huusi oikein mukavaa asua, joten valkkasin päivän paidaksi lemppariksi nousseen H&M:n neulepaidan. Tuo paita oli heräteostos, mutta osoittautui paremmaksi kuin olin edes kuvitellut. Paita on sopivan lämmin, mukava ja vielä kerran mukava. Se päällä on mukava olla kotosalla, mutta se ei ole kuitenkaan liian rento, etteikö se päällä voisi lähteä ihmisten ilmoille.


Mittari näytti plussa-asteita, joten päätin olla rohkea ja yhdistää neulepaitaan nahkatakin. Kyllä, nahkatakin joulukuussa. Yhdistelmä oli juuri sopiva, kun ulkona ei tarvinnut olla pitkiä aikoja putkeen eikä kaupassakaan päässyt tulemaan kuuma. 

Jotenkin nahkatakista tulee aina sellainen tietynlainen rouheus asuun ja halusin lisätä tätä rouheutta vielä H&M:n bootseilla. Asusta tuli juuri minun näköiseni ja täydellinen viikonlopulle. Näistä kuvista ja asusta voisi luulla, että nyt elettäisiin syksyä, mutta joulukuusta muistuttelee kalenteri sekä siellä täällä näkyvät pienet lumikasat. Vaikka en ole lumen ystävä millään muotoa, niin silti toivoisin, että vielä kerkeisi jouluksi tulla lumi maahan. Joulufiilis alkaa nimittäin vähitellen katoamaan, kun ulkona on ihan kuin syksy.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti