keskiviikko 16. joulukuuta 2015

NOPEA PYRÄHDYS HELSINGISSÄ

Maanantaina hyppäsimme Terhin kanssa Onnibussin kyytiin ja huristelimme muutamaksi tunniksi Helsinkiin shoppailemaan. Mulla ei ollut oikeastaan mitään hankittavaa, mutta tiesin, että kuitenkin teen jonkun heräteostoksen - varsinkin, kun suunnitelmissa oli käydä kurkkaamassa VS:n myymälä :).


VS:n hinnat hieman kauhistuttivat, koska ulkomailla on esimerkiksi alusvaatteissa ollut paljon paremmat tarjoukset kuin Helsingin VS:n liikkeessä. Alusvaatteita en sitten jaksanutkaan oikein katsella, mutta jotain halusin kuitenkin viedä kotiin asti. Päädyin lopulta PINK:n body lotion-puteloon, mikä on syötävän söpö! Katselin muitakin vartalovoiteita, mutta PINK:n putelo vei voiton pumppunsa ansiosta. Kaikki voiteet on mun mielestä niin paljon helpompia käyttää, kun ne on pumppupullossa :).


Kampin day-liikkeestä löydettiin Yankee Candleja, joita käytiin ensin kertaalleen nuuhkimassa ja ennen lähtöä mentiin toisen kerran vielä ja sitten osattiinkin jo päättää, mitkä kynttilät hankitaan. Terhi suositteli ensimmäisenä mulle Vanilla Cupcake-kynttilää, mikä oli järkyttävän hyvän tuoksuinen! Toiseksi kynttiläksi valitsin Snowflake Cookien, minkä tuoksu oli melkein yhtä hurmaava kuin Vanilla Cupcaken. Onneksi bongattiin nämä kynttilät, koska olen jo pidemmän aikaa halunnut hankkia Yankee Candlen kynttilöitä, mutta netin kautta on todella vaikea valita, minkä tuoksukynttilöistä valitsisi, kun niitä ei pääse nuuhkimaan. 


Näpsäisin vielä Kampin upeista jouluruseteista kuvan, mahtava koristeluidea mielestäni! :) Tämä kuva olikin ainut, mitä tuli otettua Helsingissä järkkärillä ja Terhille sanoinkin, että olen vielä aika arka kaivamaan sitä järkkäriä laukusta ihmisten ilmoilla.

Tässä kuussa olisi vielä yksi Helsingin reissu tiedossa, mutta se tosin painottuu vain Hartwall Areenalle, kun menemme katsomaan jääkiekkoa. Toivottavasti vaikka keväällä ehtisi tehdä uuden shoppailureissun Helsinkiin - tämmöinen pienikin reissu piristää kummasti arkea :).
5 kommenttia on "NOPEA PYRÄHDYS HELSINGISSÄ"
 1. Jotenkin en vaan taivu Victorias secretin hintoihin, kun jenkeissä 30:lla dollarilla sain viisi mistiä vaikkapa ja kaupan päällisiksi 25 dollarin valtavan vaniljatuoksukynttilän. Jenkkireissu pilasi siinä mielessä Victorias secretin tulon, sillä jaksan vertailla hintoja, vaikka en ole jenkkeihin menossakaan. Noh toisaalta sain ostohalunkin tyydytettyä, kun ostin pari eau de toilettea ja 3 mistiä ja se kynttilä. ;)

  Yankee Candlet ovat ihania, mutta aika hintavia vissiin nekin. Glade täällä nytkin palaa. ;)

  Mukavaa päivää Laura <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itsekin Jenkkilän VS:n liikkeistä sain hankittu esimerkiksi paljon alusvaatteita, kun tarjoukset olivat siellä paljon parempia! :)

   Olihan noi Yankee Candlet kalliita, nuo kaksi maksoi yli 50€. Mutta olivat ne vaan niin huumaavan tuoksuisia :). Ei tosin noilla hinnoilla viitsi edes hyvän tuoksuisia kynttilöitä ostaa useasti :).

   Kivaa päivää myös sinne! <3

   Poista
 2. Musta oli ihan hyödyllistä käydä kuitenkin VS:llä, sillä nyt ainaki tiedän,et kannattaa keskittää ostokset reissulle aika pitkälti :D En vielä alkanut polttaan tota uutta yankeeta, kun ajattelin,et kärvennän vielä noita joulukynttilöitä vielä muutaman viikon. Siirsin kynttilän ootteleen makkariin, kuitenkin siitä tulee niin ihana tuoksu ilman polttamistakin <3

  Pitää kyllä tehdä keväälläkin tollanen päiväreissu helsinkiin tai sit johonkin muuhun shoppailukeskukseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en ole vielä polttanut noita kynttilöitä, mutta löysivät jo kuitenkin paikkansa :).

   Keväällä vois kyllä käydä taas Helsingissä tai sit körötellään JKL:n shoppaileen! :)

   Poista
  2. Jyväskylä kuulostaa eksoottiselta! :D

   Poista