keskiviikko 2. joulukuuta 2015

PÄIVÄN ASU 29/11/2015


Takki / Jacket - H&M
Mekko / Dress - Vero Moda
Rannekoru / Bracelet- H&M
Laukku / Bag - H&M
Kengät / Shoes - Tuuri

Juuri, kun viime viikolla manasin teille, etten osaa ikinä pukeutua ostosreissuja varten, niin nyt se onnistui, kun kävimme sunnuntaina Tuurissa! :) Halusin pitkästä aikaa laittaa mekon päälleni ja johtui tämä ehkä osittain tuosta kasvaneesta pyykkivuorestakin. Vero Modan neulemekko on suht lämmin legginssien kanssa, joten päätin jättää kokonaan talvitakin kotiin vaikkakin ulkona kävi aikamoinen viima. H&M:n takki on viileä syystakki, joten ajattelin sen menevän hyvin mekon kaverina ja sen saa sitten Tuurissa heivattua kärryyn. Yllättäen en joutunut kauppareissun aikana luopumaan ollenkaan takistani vaan tällä kombolla oli juuri hyvä.

Rentoon sunnuntaishoppailuun halusin vielä rennot jalkineet ja päädyin Tuurista hankittuihin tennareihin. Epäilin aluksi tennareiden kestävän vain hetken aikaa, koska hintaa kengillä oli vain 15€ ja eivät vaikuttaneet hääppöisiltä. Sain kuitenkin vetää sanani takaisin nimittäin kengät ovat edelleen ehjät ja varmasti olen kuluttanut niitä jo sen 15€ edestä :).

Nyt on aika sulkea kone taas muutamaksi tunniksi ja iltasella palaan blogin ääreen 2.luukun myötä :). Mukavaa keskiviikkoa murut!
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti