lauantai 19. joulukuuta 2015

PETTYMYS KUVAKIRJAAN

Sain Buzzadorin kautta tarjouksen Photoboxin kuvakirjoihin ja päätin vihdoinkin tehdä meidän Barcelonan matkasta kuvakirjan hyödyntämällä tarjousta. Meillä on tapana tehdä matkoistamme aina kuvakirja, koska näin matkakuvien selaaminen on helpompaa ja ongelmaksi ei muodostu yksittäisten kuvien hukkuminen.Kuvakirjan kokoaminen oli aika simppeliä Photoboxin sivuilla, mutta kuvia tämän kokoiseen kirjaan meni todella vähän verrattuna esimerkiksi Ifolorin kuvakirjoihin. Olin ladannut Phoboxin sivuille suhteellisen vähän reissukuvia, mutta silti kaikki kuvat eivät mahtuneet kirjaan. 

Kun vihdoinkin kuvakirja saapui meille niin huomasin heti ison miinuksen Photoboxin kuvakirjassa. Kuvat olivat todella epätarkkoja varsinkin isommassa koossa. Joitakin kuvia tykkään laittaa kuvakirjoihin yhden sivun kokoiseksi ja aiemmin Ifolorin kirjoissa isot kuvat ovat olleet todella hyvälaatuisia. Photoboxin kuvakirjassa laatu ei ollut lähelläkään Ifoloria ja päätin heti, kun Barcelonan kuvakirjaa olin selannut, etten enää tilaa kuvakirjoja mistään muualta kuin Ifolorilta, koska se ei ole koskaan pettänyt. 
Viimeinen pettymys oli valmistusvirhe. Huomasin viimeisellä sivulla MUHBA-museon kuvien sivulla tekstin olevan osittain kuvien päällä vaikka sen piti olla kuvien alla niin kuin olin sen laittanut. 

Positiivista on nyt ainakin se, että vihdoinkin Barcelonan reissukuvat ovat teetetty vaikkakin odotukset eivät täyttyneet.

Omasta mielestäni on aina inhottavaa antaa täysin negatiivista palautetta ja yritin kovasti keksiä Photoboxin kuvakirjasta jotain positiivista, mutta en vain keksinyt. Okei, kannet olivat ihan jees. Negatiivista palautetta myös vain pitää antaa, jos tuote ei ole sitä mitä luvataan ja näistä palautteista toivottavasti otetaan opiksi. Kiitos ja anteeksi Photobox.


4 kommenttia on "PETTYMYS KUVAKIRJAAN"
 1. Ifolorin kuvakirjoissa on kyllä tosi hyvä laatu! Pari kirjaa oon joitain vuosia sitten teettänyt. Ne yhden sivun kokoiset kuvatkin näyttää tosi upeilta. Harmi, ettei tilaamasi kuvakirja ollut sellainen laadultaan kun odotit. Mutta ainakin jatkossa tiedät mistä tilaat :) Ja onhan nuo sun ottamat kuvat silti todella upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä Ifolorilta on saanut sitä mitä on luvattu :).
   Näissä blogin kuvissa kuvakirjan kuvat näyttävät ihan ok:lta, mutta livenä kuvat ovat heikkoja :/. Esimerkiksi yhdessä kuvassa Kimmon naama näyttää ihan kuin sitä olisi sumennettu :/.

   Poista
 2. shoulders meant activatorchyron though we're actually going to move forward on our shoulders then initiate the elbows to lower Perfect Biotics down keeping the core night been engaged non you’re in Hill going to pull up really make sure that the shoulders appalled backing down I'm not cranking my neck up I'm still keeping my fine I some long an extended now on the neck exhale we're going to push back to our


  http://t-rexmusclefacts.com/perfect-biotics/
  http://t-rexmusclefacts.com/perfect-biotics/

  VastaaPoista
 3. Itse teetin osan joululahjoista Ifolorin kautta, ja laatu oli kyllä huippuluokkaa! Esim. 30x40cm taulut onnistuivat älyttömän hyvin ja olivat kyllä rahansa arvoisia :) Mietin itsekin ensin tuota Photoboxia, mutta onneksi jätin sitten sieltä tilaamatta! Harmi ettei kuvakirja vastannut odotuksia, voisithan laittaa vaikka heille sähköpostia asiasta? :)

  VastaaPoista