keskiviikko 30. joulukuuta 2015

THEBALM OSANA MEIKKIÄ


Toivoin joululahjaksi theBalmin Nude'tude-luomiväripalettia ja olinkin onnesta soikeana, kun avasin sen yhdestä paketista. Paletissa on kauniita sävyjä, tarkalleen ottaen 12 sävyä vaaleasta tummaan. Halusinkin heti viikonloppuna päästä palettia kokeilemaan ja hieman lähdin mukavuusalueeltani, kun päätin lopulta, mitä sävyjä käytän meikissä. 


Ensin levitin koko luomelle hempeää Stubborn-sävyä, jonka jälkeen laitoin Sexy-sävyä ulkonurkkiin. Sävyt sointuivat kivasti yhteen ja hämmästelin kuinka itsekin pidin tästä punertavasta silmämeikistä. Sexy-sävy ei ole liikaa punaiseen menevä, ennemmin lämpimän viininpunaisen tai rusehtavan sävyinen. Pehmensin vielä luomivärien rajoja vaaleimmalla Sassy-sävyllä. Häivyttämiseen olisi hyvin käynyt myös Stubborn-sävy, mutta halusin kokeilla kuinka vaalea paletin vaalein sävy onkaan.

Ripsiin laitoin vielä theBalmin Cheater-ripsiväriä, mikä ei jätä ripsiin ollenkaan paakkuja vaan levittyy tasaisesti. Ripsiväristä piti mainita vielä toinen hyvä puoli, nimittäin se on helppo pestä pois. Cheater!-ripsiväri lähtee hieman huonommallakin puhdistusaineella pois, eikä silmiä tarve hinkata kipeiksi.

Ensimmäisen kokeilun jälkeen olen todella tyytyväinen theBalmin luomiväripalettiin ja tuolla paletilla saa varmasti kehiteltyä vaikka minkälaisia silmämeikkejä :). Vertasin kuitenkin theBalmin palettia Urban Decayn Smoky-palettiin ja näistä kahdesta UD:n paletin luomivärit ovat hitusen parempia omasta mielestäni.

Löytyykö sinulta Nude'tude-paletti ja oletko ollut tyytyväinen siihen?

4 kommenttia:

 1. Balm on vieras merkki, mutta tuo koko rasia näyttää himottavala jo ihan sen ulkonäön takia. Nämä ovat aina niitä meikäläisen sortumisia ja sitten jyväjemmaan ihania rasioita laatikossa ja en raaski käyttää. .)

  Ihanaa uutta vuotta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. theBalmin tuotteet ovat kyllä jo pelkän ulkonäkönsäkin takia jo aarteita :). En tiedä miten joskus raaskii tuotakin palettia heittää roskiin, kun luomivärit ovat kuluneet :D.

   Kivaa uutta vuotta Tiia <3

   Poista
 2. Ihana kuva ja ihana meikki! <3 Oon nyt vähän kahden vaiheilla,että kumpi pitäis ostaa toi theBalm vai Naked-paletti? Kun molemma näyttää värien suhteen tosi kivoilta, mut mut.. emmä osaa valita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No UD on omasta mielestäni parempi pigmentin ja kestävyyden ansiosta, joten mä päätyisin noista vaihtoehdoista varmaan Naked-palettiin :).

   Poista