lauantai 30. tammikuuta 2016

BORING DAY


Tänään on ollut tylsääkin tylsempi lauantai, niin kuin otsikostakin voi päätellä. Minulla edelleen kuluu viikonloput päivystäen metsästysjahtia, joten viikonloppuisin herätyskello "ilahduttaa" minua turhankin aikaisin. Tänäänkin nousin klo 5:45 ja tunnin päästä olinko jo isän kanssa koluamassa läpi metsäautoteitä. Koluamiset eivät tuottaneet tulosta, joten kotiin palasin hieman kymmenen jälkeen.


Viikonloput ovat tämän päivystämisen takia olleet aika turhia ja muu tekeminen kärsii. Ei voi lähteä kauas, jos tuleekin viestiä jahtiin. Blogiinkaan ei tule kuvattua oikein minkäänlaista materiaalia. Tänään kaivoin kameran esiin päivällä, kun aloin värittelemään tylsyyttäni värityskirjaa. Väsyneissä olotiloissa valitsin värityskuvaksi unisiepparin. 


Päivä kului yksin kotona, kun Kimmo oli lähtenyt aamulla muuttoapulaiseksi. Onneksi vanhempani asuvat lähellä, joten sain 1½ tuntia tuhlattua tästä päivästä kahvin nauttimiseen ja Scrabble-matsiin äidin kanssa. Tässä ne päivän kohokohdat sitten olivat - värityskirjan värittäminen ja Scrabble-matsi. 


Olen koko ajan odotellut, että saataisiin jahti päätökseen, koska haluaisin jonain lauantaina tai sunnuntaina lähteä Kimmon kanssa elokuviin, jota olemme jo hetken suunnitelleet. Nyt viikonloput tuntuvat valuvan hukkaan ja tämän takia viisi arkipäivää tuntuvat järkyttävän pitkiltä ja raskailta. Viikonloppuisin tykkää tehdä paljon kaikkea ja lähteä käymään yleensä jossain, joten tämä tekemättömyys ja kotona vahtaaminen hieman puuduttavat minun luontoista ihmistä. Odotan innolla kyllä, kun taas ensimmäinen normaali viikonloppu koittaa jahdin jälkeen! :)

Kuinkas teidän lauantai on mennyt? :) Toivottavasti hieman pirteämmin ja tapahtumarikkaampana kuin minun :).
2 kommenttia on "BORING DAY"
 1. Onko noi nyt niitä laventelikynttiöitä? :D Oon ollu vaan iltavuorossa pe&la - huomenna vielä ilta kans eli viikonloppu menee tääläkin ihan hukkaan.. Alotettiin toissa iltana kattoon twilight- leffoja läpi, ekan jaksoin kattoa kerralla, eilen jo nukahdin puolessa välissä leffaa, et jos tänään uus yritys uuden kuun kanssa :D

  .. kuitenkin tollanen pelailu ja värittäminen kuulostais paremmalta kuin tää mitä täälä töissä oon tänään tehnyt xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi kynttilät on jotain muita kuin Partylightin kynttilöitä, mutta muistaakseni noikin on lavetelin tuoksuisia :D.

   No joo viikonloppu tuntuu vähän turhalta,jos sen joutuu viettään töissä :/.

   Poista