keskiviikko 27. tammikuuta 2016

HUUMAAVA ESCADA


Hajuvesikokoelmani kasvoi jälleen yhdellä hajuvedellä, kun maanantaina kiikutin Jyväskylän reissulta Escadan Turquoise Summer-hajuveden. Olen nyt käyttänyt todella ahkeraan hajuvesiputeloiden loppuja, jotta kaapissa olisi tilaa uusillekin tuoksuille. Selvitin Terhille tätä taktiikkaani ja sanoin, että tekisi mieli hankkia nyt se uusi hajuvesi. Terhikin oli sitä mieltä, että uusi hajuvesi on hyvä ajatus, joten lähdettiin tutkimaan Jyväskylän Sokoksen hajuvesiosastoa. 

Ensin meinasin jo sortua lempituoksuuni, Versacen Bright Crystal-tuoksuun, mutta onneksi Terhi alkoi ehdottelemaan minulle muitakin tuoksuja. Olisihan se kiva, jos kaapista löytyisi myös se lempparituoksu, mutta aina on niin kiva kokeilla jotain uutta :). Lopulta päädyin Terhin ehdottamaan Escadan Turquoise Summeriin ja nyt parin päivän kokeilun perusteella voin sanoa, että tuoksu on huumaava eikä minun nenääni ollenkaan liian kesäinen. 

Tuoksu sisältää mansikkaa, vadelmaa, mustaherukkaa, vaniljaa, santelipuuta sekä orvokkia. Eikö kuulostakin hyvältä? :) Marjat ja orvokit tuovat kivan kesäisen tuoksun, mutta santelipuun ja vaniljan hieman tummempi tuoksu keventää tuoksun makeutta ja ei tee siitä niin kesätuoksua. Kesätuoksutkin ovat ihania, mutta usein haen hajuvedeltä sellaista tuoksua, ettei siitä tulisi liikaa mieleen jokin tietty vuodenaika.

Puhuimme Terhin kanssa kuinka hajuvesistä tulee aina tiettyjä muistoja mieleen ja mielestäni Terhi sanoi todella kauniisti, että nyt saan uuden hajuveden myötä uusia muistoja, jotka yhdistyvät Escadan tuoksuun :).

Mielestäni Escadan tuoksut ovat parantuneet vuosien aikana, koska muistan saaneeni ensimmäisen Escadan hajuveden teininä eikä silloinen hajuvesipullokaan ollut yhtä kaunis kuin mitä nykyään esimerkiksi tämän Turquoise Summerin pullo. Hajuveden pakettikin on upea ja en tiedä raaskinko heittää tuota roskiin :).

Mikä on teidän suosikki Escadan hajuvesistä?


4 kommenttia on "HUUMAAVA ESCADA"
 1. Mun suosikki kaikista Escadan hajuvesistä on Elixir! Sen olen suihkinut melkein loppuun :D Magnetismia käytin joskus 16-17-vuotiaana, ja toki näitä kesätuoksuja löytyy useita, mutta mikään ei ole kolahtanut samalla lailla kuin Elixir <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elixir ei olekaan minulle tuttu :). Nyt ihan jäi häiritsemään mikä minun teiniajan Escadan hajuveden nimi oli..

   Poista
 2. Tuoksumuistot on parhaita! <3 Pitää varmaan kyllä käydä itekin kotiuttamassa kans Escadan kesätuoksu - kun vaan osais valita,et mikä niistä :D

  VastaaPoista