torstai 7. tammikuuta 2016

JOULUKUU PAKETTIIN

Huomenta! Joulukuusta ja ylipäätään vuodesta 2015 on höpistö jo hyvin paljon, mutta vielä ajattelin tiivistää joulukuun tapahtumat jälleen kerran yhteen postaukseen. Pidemmittä puheitta kurkataan mitä tapahtuikaan minun joulukuussani ja, mitkä asiat minä nostin kuukaudesta parhaimmiksi jutuiksi :).

Joulukuun paras näpäys: Yksi kaunis aamu heräsin kummalliseen valoilmiöön - parvekkeelta minua odottikin niin upea auringonnousu, että kiiruhdin nopeasti hakemaan kameran sekä kännykän, jotta saan upean taivaanrannan ikuistettua.


Joulukuun paras reissu: Joulukuussa ei paljon reissuja tehty, mutta ehdottomasti paras reissu oli pikainen shoppailu Helsingissä Terhin kanssa :).


Joulukuun paras asu: Joulukuussa ei tullut ihan hirveästi asukuvailtua ja niistä vähäisistä asukuvista valkkasin parhaimmaksi omasta mielestäni tämän ei niin talvisen asun.


Joulukuun paras kosmetiikka: Joulukuun aikana löysin vaikka mitä uusia kivoja kosmetiikka juttuja, mutta nyt oli pakko valita kokonaisuutena Yves Rocherin kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteet, jotka ilahduttivat minua 24 päivää.


Joulukuun paras hetki: Parhain asia joulukuussa oli ehdottomasti jouluaatto, mikä oli ensimmäinen tässä talossa.


Mikä oli sinun paras tapahtuma joulukuussa? :)
4 kommenttia on "JOULUKUU PAKETTIIN"
 1. Jouluaatto perheen kesken ehdottomasti. :) Aivan mieletön kyllä tuo ylin kuva. <3 Kirpsakkaa maanantaita Laura <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia <3

   Kirpsakka on kyllä osuva sana, täällä mittari huitelee -30C:ssa :D

   Poista
 2. Aivan mielettömät värit ekassa kuvassa! :) Siulla on ollut kyllä mielenkiintoinen joulukuu. :) Ps. Käy kurkkaamassa blogissani, siellä olisi siulle luvassa jotain kivaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Oi kävin kurkkaamassa ja laitoin sulle sähköpostia! :) Kiitos! <3

   Poista