maanantai 4. tammikuuta 2016

JOULUKUUN KULUTETUT

Joulukuussa kuluivat loppuun muutamat tuotteet ja niiden joukosta löytyi myös pari helmeä, joita tulen varmasti vielä jatkossakin hankkimaan. Joulukuussa on kokeiluun myös useampia erilaisia iho- ja hiustuotteita, joista haluaisin jo nyt jotain kirjoittaa, kun pari tuotetta ovat ihan vieneet sydämeni. Odotetaan kuitenkin, että nekin tuotteet kuluvat loppuun niin voin kertoa niistä hieman enemmän :). Kurkataanpas nyt joulukuun aikana loppuun kuluneet tuotteet.


Philosophyn Microdelivery Triple Acid Brightening Peel-kuorintalappu - LivBoxin mukana tuli Philosophyn kuorintalappu, jonka heti testasin. Tämä oli sellainen tuote, mikä saa heti karvat pystyyn, kun muistelenkaan kuorintalapun kokeilua. Kuorintalapussa ei varmaan muuten ollut mitään kivaa kuin sen haju! Haju oli niin voimakas ja kamala, että itse inhosin heti kuorintalappua, kun paketin avasin. Pidemmällä kokeilulla voisin olla toista mieltä tuotteesta, mutta mulle ihan riitti tämä yksikin kuorintalappu, koska en enää halua kokea nenässäni sitä kamalaa hajua...

Just Cavalli-tuoksu - Joulukuun aikana kokeilin paria pientä hajuvesitesteriä, joista toinen oli tämä Just-tuoksu. Tykkäsin todella paljon tästä tuoksusta, jossa yhdistyy appelsiininkukkaa ja liljaa. Tuoksu oli niin huumaava, että aloin jo pohtimaan tämän tuoksun hankkimista normaalissa koossa. 

Calvin Kleinin Eternity Now-tuoksu - En osannut päättää kumpi tuoksuista, Just Cavalli vai Eternity Now, oli parempi, koska molemmat tuoksuivat niin hyviltä. Eternity Now-tuoksu sisältää pionia, nektariinia sekä kashmiria. Ihana yhdistelmä.


I Love...-suihkugeeli - Joulukuussa kului loppuun myös pirtsakan punainen I Love...-suihkugeeli, mikä tuoksui karhunvatukoille sekä vadelmille. Taaskaan en joutunut pettymään tämän merkin suihkugeeliin ja edelleen jaksan toitottaa, että minun mielestäni näiden suihkugeelien hinta-laatusuhde on kunnossa. Putelossa on niin paljon suihkugeeliä, että se on myös todella riittoisa. 

Yves Rocherin Green Tea-suihkugeeli - Tämä suihkugeeli on niin huumaavan tuoksuinen, että tätä tulen varmasti jatkossakin tilaamaan Yves Rocherilta. Suihkugeelin tuoksu oli kivan pirteä ja tykästyin siihen niin paljon, että mua ihan harmitti, kun viimeiset suihkugeelit tippuivat purnukasta.

Yves Rocherin Apple Delight-suihkugeeli - Jotenkin ensin kuvittelin, että olisin tykännyt Apple Delight-suihkugeelistä enemmän kuin Green Tea-suihkugeelistä, mutta toisin kävi. Tämäkin suihkugeeli oli kivan tuoksuinen, mutta tykkään ehkä enemmän pirteämmän tuoksuisista suihkugeeleistä. Mutta tämä on oiva suihkugeeli niille, jotka rakastavat omenan tuoksua.


Aussie Miracle Moist shampoo ja hoitoaine - Olen aikaisemmin esitellyt jo nämä Aussien shampoon ja hoitoaineen blogin puolella ja silloin lupasin kertovani kuinka nämä auttavat pitämään hiukseni kunnossa. Valitsin kuiville ja vaurioituneille hiuksille tarkoitetut tuotteet ja toivoin, että ne pitävät kuivat latvat paremmassa kunnossa. En kuitenkaan huomannut mitään erilaista hiuksissani näiden käytön aikana ja latvat kuivuivat kahden kuukauden aikana sen verran mitä yleensäkin. Putelot olivat kuitenkin yllättävän riittoisia.

L'Oréal Elvital Smoot&Polish-shampoo - Hyllyllä oli jo hetken roikkunut tämän shampoon jämät ja päätin vihdoinkin tyhjentää tämänkin putelon, kun Aussien shampoo loppui. Smoot&Polish shampoo ja hoitoaine ovat yleensä sellaisia, joita ostan lähikaupasta, kun huomaan liian myöhään, että en ole muistanut hankkia uusia tuotteita kylppäriin. Nämä ovat hyvin tyypillisiä kaupan shampoita ja hoitoaineita, eikä näistä sen suurempia apuja hiuksille ole.


Schwarzkopf got2b-hiuslakka - Nyt löysin kamalimman hiuslakan, mitä olen ikinä kokeillut! Schwarzkopfin hiuslakka haisi aivan vessanraikastimelle ja tältähän hiukset haisivat sitten lopun päivää, kun menit tätä aamulla niihin suihkimaan. Ainut hyvä puoli hiuslakassa oli, että se kyllä piti hyvin hiukset paikoillaan eikä pienetkään haiveneet nousseet päivän aikana sojottomaan.

Gucci by Gucci-hajuvesi - Joulukuussa kului loppuun yksi hajuvesi, mikä on ollut minulla jo pitkään. Olen aikaisemmin käyttänyt tätä tuoksua yleensä vain syksyisin ja talvisin sen tumman tuoksun takia. Nyt päätin käyttää sitä koko joulukuun, että saan sen vihdoinkin pois kaapista ja uuden hajuveden tilalle. Tuoksun sisällön tietoja en löytänyt mistään, mutta mielestäni tämä on hyvä tuoksua ja sopii niille, jotka tykkäävät vahvasta ja tummasta tuoksusta.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti