torstai 28. tammikuuta 2016

KANNULLINEN TERVEYTTÄ


Smoothiehimo alkaa nostaa minun kohdalla taas päätään ja veikkaan, että kohta taas iskee liikuntakärpänen. Aina näin alkukeväällä (vai pitääkö vielä sanoa lopputalvella?) minulla tulee jokin ihmeellinen vimma liittyen liikkumiseen ja terveyteen, tosin vimma ei ikinä vielä ole kestänyt kokonaista vuotta. Taas tekee mieli kokeilla erilaisia terveellisiä juomia ja ruokia, sekä liikunnan suhteen on tunne, että pystyisin mihin vain vaikka köhköh, olen huonosti kuluttanut viime aikoina sali- tai lenkkikenkiäni. Mutta, jos nyt aloitan tämän terveellisen kauden ensin smoothieilla ja sitten alkaisin lisäämään arkeen sitä liikuntaakin :).

Keskiviikkona tein minulle ja Hennalle todella herkullista smoothieta, kun vietimme taas illan katsellen Klikkaa mua-sarjaa. Tämmöisessä hedelmäsmoothiessa oli hieman isompi homma kuin marjasmoothieissa, mitä yleensä teen. Vaiva oli kuitenkin sen arvoinen, koska smoothie oli todella hyvää ja jotenkin kaikki smoothien osat sopivat ainakin omasta mielestäni hyvin yhteen. Jos sinua kiinnostaisi kokeilla tätä smoothieta, niin alla olevasta kuvasta löydät tarvittavat raaka-aineet. Tästä määrästä tulee tuommoinen vajaa kannullinen smoothieta.


Vadelmat kannattaa kaivaa pakkasesta smoothieta varten ja laittaa ne blenderiin jäisenä. Vadelmat toimivat näin kivasti vielä viilentävänä tekijänä :).

Mitä löytyy sinun lempismoothiestasi? :)
4 kommenttia on "KANNULLINEN TERVEYTTÄ"
  1. Instassa jo ihastelin tuota smoothie -kuvaa ja pakko sanoa että näyttää ja kuulostaa super herkulliselta! :) Käytätkö itse poimittuja vai kaupasta ostettuja vadelmia? Mietin vain kun en itse viitsi lähes koskaan ostaa niitä kaupan ulkomaisia, sillä niissähän on ohje että ne täytyisi esikeittää ensin, arhg.. Kauhea homma! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytän itse poimittuja vadelmia juurikin sen takia, ettei suomalaisia pakastevadelmia oikein löydy ja en jaksa alkaa ulkomaalaisia marjoja keittelemään smoothieiden takia :D.

      Poista