perjantai 8. tammikuuta 2016

LÖYTÖLIITERIN LÖYDÖT

Tampereen Nekalassa sijaitsee Löytöliiteri, mikä ei varmaan monellekaan sano mitään. Löytöliiteri on sellainen tavaroiden sekametelisoppa, josta löytyy joka lähtöön tavaraa. Sisustusesineitä, verhoja, askartelutarvikkeita, työkaluja yms. Päätimme Kimmon kanssa käydä joulun välipäivinä kurkkaamassa Löytöliiterin tarjonnat, kun Terhi oli vinkannut siellä olevista tarjouksista. Meillä oli hyvä ostossaalis - ei tullut haalittua mitään älyttömän turhaa ja vain yksi normaalihintainen tuote laitettiin ostoskärryihin.


Meillä on aika huonosti kokovartalopeilejä talossamme, joten olen jo pidemmän aikaa pohtinut, että jokin kaunis peili olisi kiva lisä makuuhuoneeseemme. Silmiimme osui tämä nätti peili, mikä oli todella hyvässä alennuksessa. Peilin hankintaa ei paljoakaan jääty arpomaan vaan lykättiin se heti kärryyn. Kimmo availi vihdoinkin peilipaketin muutama päivä sitten ja harmiksemme peili oli osittain hajalla paketissa. Kuljetuksessa se ei ole voinut mennä rikki, koska toimme sen niin varovasti ja mihinkään emme sitä kolhineet. Peilin päällä olisi kuulunut olla sellainen koristeellinen yksityiskohta, mutta se oli paketissa mennyt pieniksi paloiksi. Toisaalta se ei haittaa, koska kaukaa tätä rikkinäistä kohtaa ei edes huomaa. Harmiksemme tämä peili ei mahtunutkaan makuuhuoneeseemme, joten peili etsii vielä hieman paikkaansa...


Jamie Oliverin tuotteita oli Löytöliiterissä tarjouksessa ja huomasin tämän kivan reseptipurnukan. Mulla on paljon erilaisia reseptejä kirjoitettuina yksittäisille lapuille ja niitä ei ikinä meinaa mistään löytää, kun niitä tarvitsisi. Tämä boksi sisälsi resepteille tarkoitettuja lappuja, joten boksiin ei tarvitse tunkea erilaisia ja eri kokoisia reseptilappuja. Purkki on mielestäni kiva ja se saa jäädä keittiöön ihan näkyville. Nyt on ainakin reseptit heti lähettyvillä  ja samassa paikassa :).


Löytöliiteristä ostin myös kynttilälyhdyn, mitä olen katsellut monta kertaa eri liikkeissä. Nyt se oli niin hyvässä alennuksessa, etten voinut jättää sitä kauppaan. Sitten se ainut normaalihintainen tuote... Kimmo huomasi eläintarvikeosastolla kissoille uuden pedin, jossa oli todella hyvän oloinen pehmuste. Tai siis tämä peti oli tarkoitettu koirille, mutta tuon meidän Maine Cooninkin pitäisi mahtua pedillä nukkumaan. Hintaa tällä pedillä oli 40€ ja minä hieman pohdin kaupassa tuleeko tälle edes käyttöä. Kissat eivät ole nimittäin kaikkia petejä huolineet käyttöön. Onneksi Kimmo sai minut ylipuhuttua, koska kaikki kissat ovat tykänneet tästä pedistä! Eniten pedissä viihtyy Aatu, mutta joka päivä siellä näkyy joku karvakaveri koisivan.

Äsken tilailin vielä netistä hieman ale-vaatteita, jos tässä sitten alkaisi olla minun alekauden hankintani :). Oletteko te löytäneet jotain helmiä alennuksista? :)
4 kommenttia on "LÖYTÖLIITERIN LÖYDÖT"
 1. Toi peili on tosi kaunis! <3 Lemmikille sängyn hankinta on kyllä aika haastavaa, kun ikinä ei tiedä et tykkääkö ne yhtään.. Hyvä kuitenkin, et miumiut tykkäs ^_^

  Katoin kans tota reseptipurkkia, en vielä hakenut sitä, mut melkein kaikki muut jamieoliver purkit multa sit jo löytyykin,haha :D Vähän huonosti oon nyt aleja käyny läpi, mut luotan, et Jyväskylästä löytyis jotain kivaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi peili on kyllä nätti, vielä kun keksittäis sille paikka :).

   Mun pitäs JKL:stä ettiä ainakin pari urheilu t-paitaa töihin, jos en niitä huomenna löydä, kun mennään käymään XXL-liikkeessä :)

   Poista
 2. Siis vitsi mitä löytöjä! Ihan harmittaa, että asun täällä pk-seudulla :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytöliiteri on kyllä aika hyvä paikka vaikkakin kaikki tavarat just ei ole ehkä mitään kestävimpiä yksilöitä - miten niin hieman vielä sapettaa tuo peili :D. Muuten olen ollut esim. näihin tuotteisiin todella tyytyväinen ja kissojenkin peti on kestänyt hyvin vaikka sitä käytetään päivittäin :).

   Poista