tiistai 19. tammikuuta 2016

MAANANTAIN ALEHANKINNAT

Eilen lähdimme Hennan kanssa illalla Ideaparkkiin shoppailemaan ja matkalla ostoksille nauroimme, että miksi me edes menemme Ideaparkkiin, kun kummallakaan ei ole mitään ostettavaa. Kummasti sitä silti tuli taas hankintoja tehtyä ja olin kyllä niin onnellinen, että vielä oli tosi hyvät tarjoukset! 

Kurkataanpas nyt minun ostoskasseihin, että mitä sieltä Ideaparkista tulikaan kotio asti raahattua...


Tein eilen elämäni ensimmäiset housuhankinnat Cubukselta ja sanoisinko, että nämä farkut olivat ehdottomasti paras ostos eilen. Farkkuja koristi -70% alennuslappu, joten hintaa näille Lexie-farkuille jäi vaivaiset 11,95€! Sanoisinkin, että ei paha!


Cubuksen jälkeen mentiin tutkimaan Minimanin meikkiosastoa ja siellä meillä taisi lähteä hieman käsistä. Minun oli tarkoitus vain ostaa Lumenen True Mystic-ripsiväri, mutta ostoskoriin päätyi pari muutakin tuotetta. Henna suositteli minua kokeilemaan Lumenen Natural Code CC Color Correcting-puuteria, koska itse oli hankkinut tämän jokin aika sitten ja tykkäsi kovasti. Tämä puuteri voisi olla minun punakalle iholle kyllä hyvä, koska sen luvataan häivyttävän punaisuutta sekä kiiltoa.

Huomasimme, että Max Factorin tuotteet olivat nyt -30% alessa, joten olihan sieltä joku tuote pakko hankkia kokeiluun. Päädyin lopulta Colour Elixir-huuliväriin sävyssä Subtle Coral. 


Pitkästä aikaa tuli hankittua myös pari kirjaa. Alepöydältä huomasin Cecilia Ahernin Sadan nimen mittainen matka-kirjan, missä komeili 10€ hintalappu. Rakastan Cecilia Ahernin kirjoja ja varsinkin P.S. Rakastan sinua vei sydämeni.

Toinen kirja oli Kakut-kirja, jossa on herkullisia ohjeita upeisiin kakkuihin sekä ohjeita koristeluihin. Tämäkin kirja maksoi vaivaiset 10€.
1 kommentti on "MAANANTAIN ALEHANKINNAT"