tiistai 5. tammikuuta 2016

PÄHEET TENNARIT


Defshopin yhteistyön tiimoilta sain kenkäkokoelmiini ehkä päheimmät tennarit ikinä! Olen jo pidemmän aikaa hingunnut itselleni jotain hieman erilaisia kenkiä, joissa olisi kullan sävy jollain tavalla osana. Rakastuinkin heti, kun huomasin nämä Jumexin tennarit Defshopin sivuilla! Tennareiden sävy on määritelty siniseksi, mutta luonnossa ne menevät ihan mustasta. Olenkin jo kehitellyt mielessäni nämä kengät jo moneen erilaiseen asuun ja ai vitsit nämä tulevat hyvin sopimaan kultaisten asusteiden kaveriksi. 


Minulla ei ole aikaisemmin Jumexin kenkiä ollut, joten hieman jännäilin koon suhteen. Otin kuitenkin normaalin kokoni ja toivoin, että kengät sopisivat jalkaan. Sovitin heti kenkiä, kun paketti saapui ja ne olivat kuin tehty jalkaani! Ei siis kannata pelätä Jumexin kenkien kohdalla kokojen takia :).


Vielä päheet tennarit eivät ole päässeen ulkoilemaan, koska tennarit eivät sovellu -20C:n pakkasiin. Luulenpa kuitenkin, että keväällä Jumexin kengät tulevat olemaan kovassa käytössä :). 

Nämä tennarit olvat muuten tällä hetkellä tarjouksessa Defshopilla, joten jos sinuun iski nämä päheet tennarit niin nyt saa omat tennarit hieman edullisemmin :).

*Kengät saatu Defshopilta.
**Blogikirjoitus sisältää useita linkkejä, jotka eivät ole bloggaajalle tuloa tuovia mainoslinkkejä.
2 kommenttia on "PÄHEET TENNARIT"
  1. No kyllä on päheet kengät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä, just sopivasti tota ketjua tuomaan hieman erilaisuutta :).

      Poista