torstai 14. tammikuuta 2016

TRUE MYSTIC

Nyt on blogit ja Instagram ollut pullollaan hehkutusta koskien Lumenen uutta True Mystic-silmänrajaustussia. Minä olen lukenut niin paljon positiivista tuosta ihmeellisestä silmänrajaustussista, että mietin jo sen hankkimista. Onneksi en ehtinyt vielä kosmetiikkaostoksille, koska tämän kuun LivBoxissa tuli yllärinä tämä Lumenen rajaustussi! :)


Tänään pääsin vihdoinkin testaamaan True Mystic-rajaustussia, kun vietin vapaapäivää ja sai hieman enemmän laittaa meikkiä naamaan. Heti ensimmäisellä vedolla huomasin kuinka tarkkaa jälkeä pitkällä ja jämäkällä päällä pystyy tekemään - sanotaan siis näin, että se oli rakkautta ensimmäisellä vedolla :). Hieman vielä tarvitsen harjoitusta pitkän kärjen käytössä, koska olen pitkän aikaa käyttänyt hieman lyhyemmän mallisia eyelinereita.

Yllä olevat kuvat otin tänään n. klo 15:30 ja meikin olin tehnyt klo 8:30. Silmämeikki oli pysynyt hyvin, ainut mikä oli hieman jo menettänyt tehoaan oli meikkipohja. Olinkin todella tyytyväinen Lumenen True Mystic-silmänrajaustussiin ja varmasti jatkossakin aion hankkia tätä meikkipussiini! :)


5 kommenttia on "TRUE MYSTIC"
 1. Siulla on aina niin ihanan tarkat rajaukset. :) Kuulostaa täydelliseltä rajauskynältä. Osaispa itsekin rajata noin hyvin, huoh! Tulee vaan niin vähän harjoitusta, kun se ei kuulu arkimeikkiin ja sit sen yhden kerran kun tekis mieli laittaa, niin ei tule niin hyvää jälkeä, mur. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Ei ne rajaukset mullakaan aina onnistu,kun pienikin väärä veto voi pilata rajaukset :D.

   Poista
 2. Pakkohan toi on ostaa testaukseen, kun joskus vaan muistaisi... ;)

  VastaaPoista
 3. Onpa ihanan väriset silmät sulla! Mä en enää nykyään käytä nestemäisiä rajauksia kuin juhlameikissä. Tällä hetkellä ehdoton suosikki on se YSL rajauskynä, josta vinkkasin blogissakin. Se uutuus siis :) Tästä Lumenen eyelinerista ei ole kokemusta, mutta se uusi ripsiväri on ihan huippu! Parasta Lumenea <3

  VastaaPoista