keskiviikko 10. helmikuuta 2016

HÅLL SVERIGE RENT 2


Meitä muumukifaneja hemmotellaan nyt kyllä ihan urakalla, koska niin paljon ihanuuksia on tullut mukeista myyntiin ja vielä kevään mittaan niitä tipahtelee vielä kauppojen hyllyille lisää :). Oma kokoelmani kasvoi viime viikolla Håll Sverige Rent-muumimukilla. Tämähän on nyt toinen Håll Sverige Rent-muumimuki, ensimmäinen tätä sarjaa oleva muki ilmestyi vuosi sitten. 

Tykkään kovasti tästäkin Håll Sverige Rent-mukista, koska piirrostyyli on hieman "vanhahtavampi" nykyisiin muumimukeihin verrattuina. Tällä kertaa mukissa seikkailee Niiskuneiti ja päävärinä on miellyttävä sininen. Yleensä en sinisestä niin pidä, mutta tämmöinen maltillinen sininen menee hyvin mukeissa. Katselin tänään muumimukikokoelmaani ja Håll Sverige Rent-muumimuki oli kiva lisä kokoelmaan. Tämän sävyistä sinistä ei mukeista löydykään, joten mielestäni oikein hyvin tämäkin muki on toteutettu. 


Nyt odotellaan seuraavaksi Esi-isä-mukia kauppoihin saapuvaksi. Mitä olen jo kuvista sitä nähnyt, niin luulen, että tuosta mukista tulee lempimuumimukini, sen mustan sävynsä ansiosta. Mieheni, joka ei pidä muumimukeista, sanoi että hänelle pitää myös esi-isä-muki hommata ja vain hän juo sitten siitä. Voi siis olla, että minun pitää mukeja hommata kaappiin kaksi kappaletta :).

Oletteko te hankkineet uutta Håll Sverige Rent-mukia?
2 kommenttia on "HÅLL SVERIGE RENT 2"
 1. Muki on tilattu ja en pysy nahoissani! Kamalinta, että tulee Esi-isä ja uusi ihana Tuutikki, sitten ilmestyi juuri ne älyttömän hienot kannut, purkki ja astia. Tietää taas suurta lovea lompsalle. Ihanaa päivää <3 Nauti mukista. .)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin se Tuutikki-mukikin tulee! Rahapussi on kyllä kohta tyhjääkin tyhjempi :D
   Mukavaa päivää Tiia <3

   Poista