tiistai 9. helmikuuta 2016

HELMIKUUN LIVBOX


Eilen kävin noukkimassa helmikuun LivBoxin postista ja voi vitsit paketti oli painava. Olin jo onnesta soikeana, että mitähän kaikkea kivaa boksin sisältä tällä kertaa löytyy. Pari kivaa juttua boksista löytyi, mutta helmikuunkaan boksi ei aiheuttanut sen suurempaa innostumisen tunnetta.


Boksista näkyi ensimmäisenä Colgaten hammasharja sekä pieni hammastahna. Voi tylsyys! Moneskohan hammasharja tämä jo oikein onkaan? Tämä Colgaten hammasharja päätyi laatikkoon muiden hammasharjojen joukkoon odottelemaan, jos vaikka otan sen sitten mukaan, kun seuraavan kerran lähden reissuun.

Sanexilta oltiin laitettu käsivoide ja hieman ristiriitaiset fiilikset olivat tästäkin. Käsivoide on varmasti hyvä käsivoide, mutta en ehkä taas olisi halunnut käsivoidetta. Minulle on kertynyt talven aikana niin monta käsirasvaa, etten tiedä koska ehdin kaikki käsivoiteet oikein kuluttamaan.

Lumenlelta oli tällä kertaa Bright Now Vitamin C-yövoide, minkä luvataan kosteuttavan ja silottavan ihoa. Tämä oli ihan kiva tuote, koska minulta loppuu parin kuukauden sisällä yövoide, mitä tällä hetkellä käytän, joten varmaankin otan sen jälkeen heti tämän Lumenen yövoiteen kokeiluun :).


Mainitsinkin jo, että boksista löytyi myös pieni putelo Colgaten hammastahnaa. Aika tympeä, koska tämähän tuli juuri jokin aika sitten LivBoxin mukana normaalissa koossa.

Yksi kiva tuote pääsee varmasti nopsaan testiin, nimittäin Richin Pure Luxury Miracle Renew CC-shampoo. Shampoon pitäisi sopia hyvin värjätyille hiuksille, koska se sisältää rypäleuutetta, minkä luvataan kirkastavan hiusväriä. Olen muutamia Richin tuotteita kokeillut, joista on löytynyt hyviä, että vähän huonompiakin tuotteita. Yksi lemppareistani on Richin hiusnaamio, jota käytän aina silloin tällöin pitämään hiukset vähän paremmassa kunnossa.

Jos minulla olisi edelleen pitkät kynnet, niin olisin varmaan hyppinyt onnessani, kun huomasin boksista nämä Sally Hansenin Miracle Gel värilakan ja Miracle Gel Top Coat päällyslakan. Minulla ei näillä oikein ole käyttöä, joten annan nämä todennäköisesti kiertoon.


Cutrinilta oltiin laitettu helmikuun LivBoxiin tällä kertaa Chooz Anti-Frizer kiiltovoide. Kiiltovoide silottaa hiuksia kiiltävän pehmeiksi sekä poistaa sähköisyyttä. Itse kärsin näin talvisin aina sähköisistä hiuksista, joten ehdottomasti kokeilen kuinka kiiltovoide pitää omat hiukseni kurissa.

Boksiin oli laitettu iso putelo Doven DermaSpa Goodness vartalovoidetta. Mulla on kaapit täynnä vartalovoiteita, joten saas nähdä koska saan aikaiseksi kokeilla tätä Doven vartalovoidetta. Hyvältä puolelta tässä vartalovoiteessa kuulostaa se, että sen luvataan imeytyvän nopeasti. Mikään ei ole niin ärsyttävää kuin hitaasti imeytyvät voiteet.

LivBoxiin oltiin vielä laitettu Pandan Rankalaisia pastilleja, nam nam. Luulen, ettei tämä purkki kauaa ole täynnä :).

Löytyikö sinulta jokin lemppari helmikuun LivBoxin tuotteista?

2 kommenttia:

  1. Lopetin livboksin aikoja sitten, sillä melkein joka paketissa tuli huulirasva, käsivoide ja joku muu rasva! Ei näytä hirveästi muuttuneen paketin sisältö, tosi usein hammastahna ja harjakin.. Camoon... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo liikaa toistoo munkin mielestä :/.

      Poista