perjantai 12. helmikuuta 2016

HERKULLISIN LOUNAS PITKÄÄN AIKAAN JA KUULUMISIA

Alkuviikosta poikkesin K-kaupassa, josta löytyi salaattipiste, missä saa koota juuri sellaisen salaatin kuin itse haluaa. Minulla on ollut jo pidemmän aikaa hankala miettiä päivittäisiä lounaitani ja usein ne ovatkin jääneet syömättä, kun en ole mitään keksinyt. Itse koottu salaatti alkoi houkuttelemaan niin hirveästi, että kokosin salaattipisteellä yhden annoksen verran salaattia kippoon. Kaikki vaihtoehdot olivat tuoreita ja houkuttelevia, sekä lopullisen salaatin hinta jäi alle 4€:n. Ei todellakaan paha, koska huonommat valmissalaatit maksavat paljon enemmän. Kotona nautiskelin salaattini ja voi vitsit se oli hyvää. Salaatti jäi niin positiivisena mieleeni, että tänäänkin kävin hakemassa lounaani samaiselta salaattipisteeltä. Harmi vain, että tämä kauppa sijaitsee toisella paikkakunnalla, johon ei jaksa ehkä joka päivä ajella. Nyt kuitenkin löysin maittavan ja tuoreen lounaan, mihin en varmasti kovin äkkiä kyllästy. Nämä salaattilounaat olivat parhaimpia lounaita pitkään aikaan. 


Nyt, kun on käsitelty hieman kevyempää aihetta, niin voisin hieman purkaa omia kuulumisiani tänne bloginkin puolelle. Meidän perheessä on nyt turhan paljon ollut kaikkea sairastelua alkuvuonna - ensin äitini käsi murtui ja nyt anoppi on teholla keuhkokuumeessa. Elämä on aina yhtä yllätyksellistä, eikä aina positiivisella tavalla. Koskaan ei tiedä, mitä nurkan takana odottaa ja mitä uusi päivä tuo tullessaan. Nyt vain toivoisin, että meidän perheen loppuvuosi kuluisi ilmaan mitään onnettomuuksia tai sairastumisia.

Kello lähentelee kohta jo puoltayötä, eikä päivä ole ollut mitenkään helpoimmasta päästä. Taidan siis mennä nyt nukkumaan, jos vaikka huominen päivä olisi meidän perheelle parempi :).

Mukavaa viikonloppua!
2 kommenttia on "HERKULLISIN LOUNAS PITKÄÄN AIKAAN JA KUULUMISIA"
  1. Tosi kiva idea! Meinasin jo viime kesänä kokeilla noita salaatteja juurikin lounaaksi, mutta sitten se jäi. Ehkä ensi kesänä! :) Paranemisia äidillesi ja anopille! Toivottavasti ei tule uusia ikäviä yllätyksiä. Hyvää viikonloppua, Laura! :)

    VastaaPoista