perjantai 5. helmikuuta 2016

JUURIKASVUN PELASTAJA


Tutustuin viime syksynä Bloggers' Inspiration Day-tapahtumassa ensimmäistä kertaa Biozellin sävyttävään tyvisprayhin, jolla saa uskomattoman hyvin juurikasvun piilotettua. Saimme kotiin viemisiksi tyvisprayt ja talvella kokeilin suihketta ensimmäisen kerran, kun tyvikasvu alkoi olemaan jo jäätävää luokkaa. Käyn kahden kuukauden välein kampaajalla, mutta viimeiset pari viikkoa tyvi alkaa jo loistamaan kunnolla upealla maantienharmaalla sävyllään. Bloggers Inspiration Day:ssä minulle suositeltiin tummanruskeaa tyvispraytä ja se on kyllä sopinut todella hyvin nykyiseen hiusteni väriin.


Ensin pelkäsin kuinka Biozellin suihke leviää otsaan, kun yrittää spraytä tyveen suihkuttaa. Pelko oli aivan turha, koska helpotat tyvisprayn suihkuttamista, kun laitat toisen käden hiusten rajaan suojaamaan otsaa. Käteen voi hieman ruskeaa sävyä tulla, mutta sen saa nopeasti pois vain pesemällä kädet.

Tällä hetkellä tyvispray on ollut mulle kultaakin kalliimpi, koska kampaajani on hieman pidemmällä lomalla, joten joudun hetken aikaa olemaan pahemmalla tyvikasvulla. Tyvispray on nopea levittää, se levittyy tasaisesti ja se on helppo pestä päivän päätteeksi pois. Ja kukaan ei ole ikinä huomannut, että tyveen oltaisiin jotain spraytä suihkittu! Näistä sanoista voitte siis päätellä kuinka paljon minä olen Biozellin tyvispraystä tykännyt :).
6 kommenttia on "JUURIKASVUN PELASTAJA"
 1. Oon jäänyt tohon kans koukkuun :D Vaihtelen vähän fiiliksen mukaan joko Batisten blondia tai sitten noita biozellin vaaleanruskeaa tai tummanruskeaa. Ollut tosi kätevät ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Batisten tyvispraytä en olekaan kokeillut, löytyykö sitä tummanruskeana? :)

   Poista
  2. Muistelen, et siitä on myös ruskea, mut en oo kokeillut.. Voisin testata sitä jossain kohtaa xD

   Poista
 2. ostin juuri muutama pvä sitten tota itelleni punasena! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyl hyvä! :) nyt sulla on ainakin juurikasvu piilossa hetken aikaa ;)

   Poista