sunnuntai 28. helmikuuta 2016

LOMAN KUNNIAKSI

Eilen käytiin katsomassa anoppia, joka on jo paremmassa kunnossa. Vierailun jälkeen minut ainakin valtasi tyytyväinen olo ja en voinut kuin hymyillä. Säikähdettiin mieheni kanssa kyllä pahemman kerran, mutta onneksi asiat kääntyivät paremmaksi :). 

Mieheni loma vetelee viimeisiään, joten päätimme eilen käydä syömässä American Dinerissa mukavan sairaalavierailun ja loman viimeisten päivien kunniaksi. Meillä oli kovat suunnitelmat, että otamme vielä ruoan jälkeen kahvit ja jälkkärit, mutta ei noiden annosten jälkeen voinut edes harkita, että söisi vielä jotain. En varmaan koskaan voi lakata hehkuttamasta American Dineria, koska se ei vain petä koskaan! Ruoka on hyvää, valinnanvaraa löytyy ja palvelu on aina erinomaista. Ja nyt siis puhun Lielahden American Dinerista. Eilenkin saimme nopeasti palvelua vaikka ravintolassa olikin paljon asiakkaita ja kaikki tarjoilijat olivat hymyssä suin. Kaikki nämä vaikuttaa hirveästi ja on aina mukava mennä syömään ravintolaan, jossa henkilökunta on hyvä :).

Eilisten mättöjen jälkeen ei tosiaan ole tehnyt mieli enää mitään raskaampaa, joten tänään oli oikein ihanaa, kun suunnistimme vanhempieni luo syömään äidin tekemään kalakeittoa. Kyllä ne äitin ruoat vielä voittavat American Dinerinkin :).

Mitenkäs teillä on viikonloppu mennyt? :)
4 kommenttia on "LOMAN KUNNIAKSI"
 1. Kivaa että anoppi voi paremmin! :) Itse en kykene American Dinerissa kuin salaatteihin ja nekin on vähän yli, uuh. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annokset ovat kyllä ehkä vähän liian isoja, mutta on ne ruoat hyviä :).

   Poista
 2. Onpa kyllä herkullisen näköiset! :) Täytyy kyllä sanoa, etten ole kuullutkaan mistään American Dinerista, mutta ehkä joskus Suomessa jossain isommassa kaupungissa ollessa voisin piipahtaa. :) Tuo on kyllä niin tärkeää, että henkilökunta on ystävällistä ja muutenkin palvelu pelaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asiakaspalvelulla on iso merkitys, oikeastaan ihan missä vain :).
   Kannattaa kyllä joskus käydä testaamassa American Diner! :)

   Poista