perjantai 26. helmikuuta 2016

MEIKKIPUSSIN UUTUKAISET

Ihanaa tänään on vihdoinkin perjantai! Mieheni on ollut tämän viikon talvilomalla ja minäkin pidän tämän päivän vapaana, että pääsemme tekemään pienen talvilomareissun. Viikonloppu ollaan ihan kotosalla, joten päivän reissu on vain kyseessä :). Ennen kuin starttaamme auton halusin tulla esittelemään teille kaksi uutukaista, jotka tällä viikolla pääsivät osaksi meikkipussini sisältöä. Yves Rocherilla oli tarjous, jossa yhden tilaamansa tuotteen saisi tilaajalahjana. Minä klikkailin ostoskoriin kaksi tuotetta, joista toinen oli tämä kaunis huulipuna, jonka otin sävyssä Rose Pétillant. Päädyin tähän sävyyn, koska YR:n sivuilla kerrottiin, että sävyt Rose Pétillant ja Rouge Gourmand sopivat hyvin vaalealle iholle. Rouge Gourmand sävy meni jo liikaa tumman punaiseen sävyyn, joten siksi valitsin tämän ehkä hieman viininpunaisemman huulipunan.


Alennustuotteeksi valitsin Yves Rocherin silmänrajaustussin. Tykkäisin käyttää silmänrajaustusseja, jos löytäisin joskus sellaisen yksilön, että se kestäisi ihan koko päivän, ettei sitä pitäisi korjailla ja silmänrajaustussi ei saisi kuivua heti muutamassa viikossa. Saas nähdä siis millainen tämä YR:n rajaustussi oikein onkaan. Tussin kärki vaikuttaa ainakin hyvältä ja jämäkältä.

Mutta nyt on aika mennä laittamaan meikkiä naamaan - taidan kokeilla kumpaakin näistä tuotteista tämän päivän meikissä :). Me lähdetään viettämään kivaa vapaapäivää ja toivottavasti teillekin tulee hyvä päivä! :)
2 kommenttia on "MEIKKIPUSSIN UUTUKAISET"
 1. Aivan täydellinen punaisuus tuossa huulipunassa. Niin kurjaa kun Porvoon Yves Rocher lopettaa, voi miten paljon siellä on tullut käytyä.

  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sävy on kyllä upea, eilen sitä testailin ensimmäisen kerran ja täytyy todeta, että oli hyvä hankinta :). Rajaustussi kesti myös hyvin koko päivän!:)

   Poista