sunnuntai 14. helmikuuta 2016

OODI YSTÄVYYDELLE

Nyt ihan ensimmäisenä: aivan ihanaa ystävänpäivää! Tänään tosiaan juhlitaan rakkaita ja ystäviä. Suomessa ystävänpäivä ei ole ollenkaan niin iso juttu kuin esimerkiksi Amerikassa, mutta jotenkin itse olen huomannut, että juhlapäivän innostus koko ajan kasvaa enemmän ja enemmän myös täällä pohjoismaissa. 

Itse en välitä sellaisesta ystävänpäivästä, että ostetaan kaikille lahjoja. Mieltäni piristää enemmän, jos ystävät lähettävät viestin ystävänpäivänä ja kertovat kuinka tärkeää meidän ystävyys on. Tai se, että mies muiskauttaa suukon aamulla ja toivottaa hyvät ystävänpäivät. Itse pyrin näin myös toimimaan, mutta joskus saatan sortua ja ostaa miehelleni sydämenmuotoisen suklaarasian ystävänpäivän kunniaksi. Tänä vuonna en ole miestäni sen paremmin materialla muistanut, mutta yhtä ystävääni muistin pienellä lahjapussukalla ja kortilla.


Helmikuun LivBoxissa tuli Sally Hansenin kaksi geelilakkaa, joista jo kerroinkin, että aion laittaa ne kiertoon. Minulla tuli heti mieleen Henna, kun näin nämä lakat ja päätin antaa nämä lakat hänelle ystävänpäivälahjaksi. Lahjapussiin laitoin vielä myös LivBoxin mukana tulleen pähkinäpussin, koska Henna rakastaa pähkinöitä. Minut valtasi heti hyvä mieli, kun olin lahjapussin koonnut ja kortin kirjoittanut. Se on niin ihana tunne, mikä tulee, kun saat piristää edes hieman toisen ihmisen päivää.

Kuinka te vietätte ystävänpäivää tai hankitteko läheisillenne lahjoja?

"Elämän syksyn tullessa ainoa todellinen runo: 
Tuntea läheiseksi, ystäväksi toinen ihminen, sanoitta". 

Mika Waltari
4 kommenttia on "OODI YSTÄVYYDELLE"