maanantai 29. helmikuuta 2016

OSTOSKASSIN SISÄLTÖ

Olen kautta aikain huomannut blogeissa näitä Ostoskassin sisältö-postauksia ja -haasteita, mutta en muista olenko itse tätä koskaan toteuttanut. Tänään kannoin sopivasti kameraa koko päivän mukanani, joten muistin ikuistaa tämän päivän ostoskassini sisällön.


Minä hoidan meillä aina kauppareissut, koska työtilani löytyy kotoa, joten pääsen helposti kauppaan keskellä päivääkin. Tämän takia olen ehkä ottanut huonoksi tavaksi käydä joko joka päivä tai ainakin jokatoinen päivä kaupassa. Kuvasta näkeekin, ettei moneen sapuskaan ruokaa tänäänkään tullut ostettua. No mitä ostoskassiin pakkasinkaan... Päivän ruoaksi päätin tehdä kanavuokaa, johon ostin kanaa, peruna-sipulisekoitusta ja kermaa. Kissojen maitovarasto huusi tyhjyyttään, joten pari maitopurkkia tuli kissoille hankittua. Mieleni on tehnyt taas hirveästi marjasmoothieita, joten otin kaupasta mukaan Valion luonnonjogurttia (ihan lempparini smoothieisiin). Ostin myls piirakka-aineksia valmiiksi kaappiin, koska ajattelin huomenna leipoa kahvin kaveriksi hirvenlihapiirakkaa. 

Kun otin tämän kuvan niin mietin, että olisi ehkä kannattanut samalla reissulla hankkia jo huomisen ruoat, mutta eipä taas tullut toimittua oikein.. Käyttekö te kerran/pari viikossa kaupassa hankkimassa viikon sapuskat vai teettekö myös tämmöisiä melkein päivittäisiä kauppareissuja? :)

Laitetaanpas vielä ostoskassi haastetta eteenpäin, nimittäin haluaisin nähdä, mitä Terhi, Janet ja Tuuli ovat ostoskasseihinsa laittaneet :).

8 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta! :D Tää on kyllä aika hauska - mehän käydään kaupassa ihan miten sattuu..Mä yritän tehdä kerran viikossa kunnon täsmä-iskun, mut..aina se ei onnistu :D Teen ehdottomasti tän, kun pääsen kauppaan! :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos tästä haasteesta! :) En ole aiemmin tällaiseen törmännytkään, joten mielenkiintoista lähteä toteuttamaan tätä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, jään odottelemaan sun ostoskassi-postausta :).

   Poista
 3. Kiitos paljon haasteesta :) Pitääkin tarttua siihen! Näitä on meinaan ollut hauska lukea muidenkin blogista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyl aika hauskoja postauksia, joten kiva kyllä nähdä sit sunkin ostoskassin sisältö! :)

   Poista
 4. Ennen kävin useammin, lapselle kun pitää olla 2 krt päivässä ruoka ja kauppareissutkin kestää, niin yritän suunnitella enemmän kerrallaan. Mutta aina aika samalta näyttää, kalaa, läjä kasviksia ja hedelmiä, leipää ja paaaljon rahkaa ja luomumaitoa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olishan se joo fiksumpaa käydä pari kertaa viikossa kaupassa, koska bensaan menee vaan turhaa rahaa, kun joka päivä ravaa kaupassa :D.

   Poista