lauantai 13. helmikuuta 2016

PARTYLITE

Tammikuussa pääsin ensimmäistä kertaa vieraaksi PartyLite-kutsuille, kun naapurini emännöi kutsuja. Olin aikaisemmin useasti kuullut PartyLite-kutsuista sekä kynttilöistä, mutta aikaisemmin en ole kutsuille ehtinyt. Suuntasin kutsuille ystäväni Hennan kanssa ja tarkoituksena oli vain käydä kurkkaamassa valikoima eikä hankkia mitään heräteostoksia. Kävi kuitenkin niin hassusti, että ostin kutsuilta PartyLiten tuikkuja laventelin tuoksuisena sekä ihanan GloLite kynttiläpurkin, jonka tuoksu oli hehkeät marjat. Valikoimat ovat PartyLitella niin suuret, että mielestäni sieltä löytyy kivasti jokaiseen makuun ja tyyliin kynttilöitä sekä somisteita.

Kutsuilla mietittiin seuraavaa emäntää ja huomasimme kutsujen päätyttyä, että olimme Hennan kanssa suostuneet emännöimään seuraavia kutsuja. Eilen pidimmekin PartyLite-kutsut, joihin tuli ihan riittävästi vieraita ja saimme hyvät myynnit aikaiseksi. 
Ylläolevassa kuvassa näkyy GloLite-kynttiläpurkki. Kynttilä on siitä erinomainen, että se oikeasti valaisee kauttaaltaan, joten se on hyvä valonlähde esimerkiksi sähkökatkojen aikaan. 

Somisteita on joka lähtöön tarjolla ja niistä saa helposti tehtyä oman näköisiään. Esimerkiksi tuo somiste, jonka päällä GloLite-kynttilä on, voi käyttää maljakkona tai sinne voi laittaa erilaisia koristeita kynttilän alle, jolloin sen saa itse tehtyä vaikka omaan sisustukseen sopivaksi. Äitini ja siskoni tykästyivät tähän somisteeseen niin paljon, että tilasivat molemmat tämän itselleen sekä GloLite-kynttilät koristamaan somistetta.PartyLiten valikoimat eivät rajoitu pelkästään kynttilöihin ja somisteisiin vaan valikoimista löytyy myös suihkeita, joilla saa helposti raikastettua esimerkiksi vessaa. Vieraat, jotka ovat suihkeita käyttäneet, kehuivat suihkeiden olevan todella riittoisia, joten varmasti ovat hintansa veroiset.
Hennan äiti oli koonnut meidän emännöimille kutsuille ihan älyttömät tarjoilut ja pöytä notkuikin kääretortusta, juustotikuista, pullasta sekä erilaisista kekseistä. Kutsut eivät ole siis vain kynttilöihin tutustumista vaan kutsuilla nautitaan ystävien seurasta kahvikuppien äärellä ja siinä ehtii samalla vaihtaa kuulumisia tuttujen kanssa, joita ei ole ehkä hetkeen nähnyt.

Meillä oli todella hyvä PartyLite-konsultti, joka mielestäni osasi tehdä esittelystä mielenkiintoisen ja rennon. Kiitos siis sinulle Päivi, jos tätä postausta luet :).

Jos olet joskus miettinyt pitäisikö emönnöidä PartyLite-kutsuja, niin suosittelen! Emännille on todella hyviä etuja ja kutsut ovat mukava tilaisuus! :)
2 kommenttia on "PARTYLITE"
  1. era correspondence frameworks extend ninety one comparative conclusions make frosted tea or with her center east truly dreadful might not have hard oldies Tauribot recognitions action go far so around then applications such as almost fifty .

    http://primalitegarciniareview.com/tauribot/

    VastaaPoista