torstai 25. helmikuuta 2016

PÖLLÖT


Meille muutti eilen pari uutta sisustuselementtiä, nimittäin nämä yllä näkyvät syötävän suloiset pöllöt. Tilasin PartyLite-kutsuilla tämän pöllösetin koristamaan meidän kotia, koska mieheni on aika hulluna pöllöihin... Hän voisi ostaa kaupoista kaikki pöllöesineet joihin törmää, mutta minä en kovinkaan paljon pöllöistä innostu. Ja faktahan on se, ettei ne kaikki pöllöesineet ole kovin nättejä. Nyt päätinkin miellyttää miestäni näillä pöllö tuikuilla ja samalla sain kotiin sellaiset pöllökoristeet, mitkä miellyttävät minun silmääni :).Isompaan, eli äiti-pöllöön, menee votiivikynttilä ja pienempään pöllöön taas menee ihan tavallinen tuikku. Tilasin PartyLitelta aikaisemmin jo tuikkupaketin, mutta omilla kutsuillani tilasin vielä votiiveja, että on sitten näihin pöllökoristeisiin sopivat kynttilät olemassa :).

Tilasin tuoksuhuumassa muutamia erilaisia votiiveja, mitkä tuoksuivat mielestäni hyvältä. Minun olisi tosin kannattanut ottaa vielä samanlaiset tuikut, että kynttilöissä olisi ollut samat värit. Omaan silmääni eri väriset kynttilät tässä pöllöasetelmassa ei oikein miellytä, mutta näillä mennään nyt :). Nuo PartyLiten kynttilöiden tuoksut ovat vallanneet meidän alakerran, koska ne tuoksuvat todella voimakkaan hyvältä vaikka eivät edes pala :).


2 kommenttia on "PÖLLÖT"
  1. Oi, vähän noi on söpöt! <3 Enempää ajattelematta jo klikkailin partyliten sivuille, mut sit muistin,etten saa ostaa ihan hetkeen kynttilöitä! :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun pitää laittaa estot kaikkiin kynttiläsivustoille, ettet sorru :D

      Poista