keskiviikko 17. helmikuuta 2016

SUNNUNTAI / SUNDAY

Heippa! Täällä ollaan hieman flunssaisena, onneksi olotila on parantunut koko ajan iltaa kohden mentäessä. Viime yönä tosiaan heräsin aivasteluuni ja järkyttävään flunssaan. Olo oli myös sellainen kuin yleensä kuumeen laskiessa. Loppuyö menikin sitten aika pinnallisessa unessa ja aamulla olo oli vielä aika flunssainen. Toivottavasti tämä on jotain pientä flunssaa, koska minulla on viikonlopulle jo suunnitelmia enkä todellakaan halua mitään pahemman luokan sikainfluenssaa. 

Tänään en ole kipeän olon takia jaksanut kaivaa kameraa esille, mutta onneksi sunnuntaina näpsin muutamia kuvia rennosta päivästä, joten tehdään nyt sunnuntai-postaus. 

Sunnuntaina nukuin suht pitkään, vähän yli klo 9. Nautin aamupalan rauhassa kissojen seurassa ja Netflixistä pyöri samalla Suits-sarjan uusin kausi. Mietiskelin samalla, että voisimme pitkästä aikaa käydä mieheni kanssa asukuvailemassa, kun päivälle ei ollut mitään ihmeellisiä suunnitelmia. Annoin kuitenkin miehen nukkua rauhassa puoleenpäivään. Aamupäivä kului aika nopeasti, kun päätin pitkästä aikaa käyttää hieman enemmän aikaa hiuksien laittoon ja meikkaamiseen.

Kun olin laittanut itseni kuntoon, niin suuntasin vielä koneelle kirjoittamaan maanantain postausta valmiiksi. Alimmassa kuvassa näette tilanteen, mikä aina on, kun menen kirjoittamaan blogia. Diego tuli taas sunnuntaina läppärini viereen makoilemaan siksi aikaa, että olin postauksen saanut pakettiin.

Kun mies vihdoin nousi lähdimme heti ajelemaan kohti Oritupaa, koska kysyin, jos mentäisiin suoraan lounaalle, kun minä olin kuitenkin jo herännyt monta tuntia sitten. ABC:n noutopöytä ei vakuuttanut ja mies alkoi hinkuamaan hesepullaa. Päätettiin siis ystävänpäivän kunniaksi käydä syömässä epäterveellisesti.

Ruoan jälkeen lähdettiin ajelemaan ja etsimään kuvauspaikkaa. Ulkona satoi räntää aika kiitettävästi, joten mietittiin, että on pakko löytää kuvailulle jokin sisätila. Sitten keksin Oriveden aseman, jossa ylikulkusilta on katettu. Sinne siis! Kuvailut sujuivat ihan mukavasti ja paikka osoittautui mukavan rauhalliseksi.

Käytiin vielä ruokakaupassa ennen kuin suuntasimme takaisin kotiin. Anoppini on sairaalassa, joten ostimme appiukolle hieman valmisruokia, mitkä hän osaa ainakin lämmittää. 

Suunnittelimme, että menemme heti Kimmon isän luona käymään, kun hän palaa sairaalasta. En viitsinyt enää mennä koneelle käymään asukuvia läpi vaan päätin hieman pelailla, mikä on sitten helppo lopettaa nopeasti, kun lähtö tulee. Kovin kauaa en voinut pelata, koska peli on sen verran pelottava, ettei minun hermoni sitä kestäneet.

Illalla menimme pariksi tunniksi Kimmon isän luo ja samalla saimme kuulla anopin kuulumiset ja voinnit siltä päivältä. Kotiin päästyä juttelin vielä parin kaverin kanssa puhelimessa ennen kuin suuntasin naamapesulle. Sunnuntain kunniaksi päätin panostaa taas hieman enemmän naaman puhdistamiseen ja päätin vielä kuoria kasvojen ihon. Iho oli puhdistamisen jälkeen ihanan pehmeä, joten oli mukava suunnata unille. Vaikka väsymys oli jo kova, niin päätin lukaista muutaman luvun kirjasta, mikä on ollut minulla jo pitkään kesken. Joskus puolenyön aikaa vihdoinkin suljin kirjan ja aloin nukkumaan.

Sunnuntai meni siis aika rennoissa tunnelmissa. Kuinkas teidän viikonloppu sujui? Viikonloppuna tuli myös syötyä niin epäterveellisesti, ettei nyt viikolla olekaan tehnyt enää mitään mättöä mieli. Tänään jopa aloin pohtimaan pitäisikö mun laittaa jonkinlainen herkkulakko pystyyn... Se voi tosin olla hyvin hankalaa tämmöiselle herkkujen ystävälle :D.

2 kommenttia:

  1. Olin tuossa vahingossa pari viikkoa syömättä herkkuja ja maistuipa ihmeen hyvälle tortillasipsit äsken :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No varmasti :D. Kaikki oikeestaan maistuu kumman hyvälle, kun niistä on ollut pieni tauko :).

      Poista