sunnuntai 7. helmikuuta 2016

SUNNUNTAIN SMOOTHIE

Olen selvästi hurahtanut smoothieisiin jälleen kerran, koska huomaan monta kertaa päivän aikana havahtuvani siihen, että mietin, mitä kaikkea kokeilisin seuraavaan smoothieen. Tänäänkin päätin kokeilla jotain uutta, koska viikolla kannoin kaupasta erilaisia hedelmiä smoothiekokeilujani varten.


Sunnuntain smoothie koostui puolikkaasta päärynästä, granaattiomenasta, appelsiinista, verigreipistä sekä mansikoista. Mansikat päätin heti ensimmäisenä, koska pakastimeni pursuaa mansikoista, joten hyvä niitä on välillä saada hieman käytettyäkin. Mieheni lähti mukaan tähän smoothien osien pohdintaan ja ehdotti minulle granaattiomenaa. Tämä ei lopulta ollut ehkä kovin hyvä idea, koska siemenet eivät olleet kivoja ylläreitä, kun yritin nauttia smoothieta pillillä. 

Smoothieen toin hieman kirpeyttä appelsiinilla ja verigreipillä, mitkä olivat oivat valinnat. Smoothien päämaku oli selvästi mansikka, mutta makean mansikan jälkeen suuhun tuli ihanan trooppinen maku hedelmien ansiosta.


Smoothie oli kokonaisuudessaan herkullinen ja sopisi varsinkin hyvin kesällä nautittavaksi, kun pakastemarjat toivat ihanan viileyden ja hedelmät raikkautta. Nam nam!

Mitä löytyy sinun lempismoothiesta? :)
2 kommenttia on "SUNNUNTAIN SMOOTHIE"
  1. Tää onkin vaikea kysymys, lehtikaalismoothiet ovat lemppareita, eli oikein sellaiset vihreät. Mutta kaikki missä on avocadoa/puolukkaa/mustikkaa ovat myös herkkuja! Hyvää uutta viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä yritin opetella viime keväänä vihersmoothieisiin, mutta itse pidän enemmän näistä hedelmäisistä ja marjaisista :). Pitäisi kyllä taas alkaa kokeilemaan eri vaihtoehtoja vihersmoothieista, koska ne ovat kyllä sellasia terveyspommeja, että tekisivät vain minullekin hyvää :).

      Poista