torstai 4. helmikuuta 2016

TAMMIKUU PAKETTIIN

Heippa hei! Tämä postaus piti jo eilen toteuttaa, mutta olen nyt jämähtänyt iltaisin katsomaan Netflixistä Making a Murderer-sarjaa, joka kertoo Steven Averystä. Suosittelen ehdottomasti katsomaan kyseisen sarjan!

Tosiaan tammikuu pitäisi vielä laittaa pakettiin ja aikaisemmin mainitsinkin, ettei kuukausi ollut mikään parhain mahdollinen minulle. Kuvakansioita selatessani huomasin huonon kuukauden näkyneen blogissakin ja kuvia ei ole paljoakaan tullut näpsittyä kiinnostuksen puutteen takia. Tammikuu pakettiin-postaus onkin hyvin suppea, koska tuntui, ettei tammikuussa ollut paljoakaan mainittavia asioita.


Tammikuun paras tv-sarja: Tammikuussa katsoin O.C.-sarjaa, mikä tuli tv:stä minun ollessani teini. Sarja toi mieleen teiniajat ja edelleen tuo Adam Brody on aika kivan näköinen :).


Tammikuun paras kosmetiikka: LivBoxin mukana tuli Lumenen rajaustussi, mikä on ehdottomasti minun suosikkini rajaustusseista, joita olen kokeillut :). Edelleen liputan enemmän ihan nestemäisten eyelinereiden puolesta, mutta tämä rajaustussi sai minut hieman enemmän ajattelemaan positiivisemmin rajaustusseista.


Tammikuun paras yllätys: Kuukauden aikana koin ihanan yllätyksen, kun voitin kosmetiikkapaketin Vivi Vinna-blogin arvonnasta :).


Tammikuun paras reissu: Kuun lopussa tehtiin Terhin kanssa shoppailureissu Jyväskylään, joka jäi lämmöllä mieleen. Reissussa ei tullut otettua ollenkaan kuvia, joten toimikoon kuvana reissulta tehty hajuvesiostos :).


Tammikuun paras peli: Tammikuussakin tuli äidin kanssa otettua monta matsia Scrabblea tuttuun tapaan ja en tiedä voiko tuohon peliin koskaan kyllästyä? Se on aina erilainen ja kehityksen sanojen keksimisessä huomaa, kun peliä on jauhanut jo parisen vuotta.
2 kommenttia on "TAMMIKUU PAKETTIIN"
  1. No mutta onhan siulla ollu tosi kiva kuukausi loppujen lopuksi! :) Pitääpä kurkkia tuota suosittelemaasi sarjaa. :)Mukavaa loppuviikkoa, Laura !:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti katsoa tuo sarja! :)

      Poista