tiistai 2. helmikuuta 2016

TAMMIKUUN KULUTETUT

Vihdoinkin tammikuu on takanapäin. Kuukausi tuntui järkyttävän pitkältä ja suoraan sanottuna ei ollut minun kohdallani mikään paras kuukausi oikein minkään suhteen. Innolla aloitankin helmikuuta ja ainakin eilinen, 1.päivä, oli jo mukava :). 

Tammikuussa tuli aika paljon kulutettua eri puteloita loppuun, joten nyt olisi aika kurkata niitä. Pari lempituotettakin pääsi loppumaan, joita tulen varmasti vielä jatkossakin itselleni hankkimaan :).


TreSemmén Luxurious moisture-hoitoaine - Tämän sarjan shampoo tuli käytettyä loppuun muistaakseni joulu- vai marraskuussa ja nyt sain vihdoinkin hoitoaineen viimeiset pisarat käytettyä tammikuun alussa. TreSemmén shampoo ja hoitoaine olivat ihan hyviä ja näitä olen ennenkin käyttänyt, tosin putelot ovat olleet matkakokoisia. Varmasti tulen jatkossakin hankkimaan tätä sampoota, mutta ehkä vain matkakokoisena.

Fruityliciousin suihkugeeli - Ostin Löytötexistä tämän Fruityliciousin suihkugeelin pienenä heräteostoksena, koska hinta ei ollut paha tämän kokoiselle putelolle. Ananaksen ja kookoksen hajuyhdistelmä ei ehkä lempparein ollut, joten jatkossa en aio ainakaan tällä tuoksulla ostaa Fruityliciouksen suihkugeelejä.

Doven shampoo - Joskus kokeilin Doven shampoota ja hoitoainetta, jotka vain pahensivat hiuksieni kuivuutta, mutta päätin antaa uuden mahdollisuuden Dovelle ja hankin shampoon ja hoitoaineen, jotka sopivat vahingoittuneille hiuksille. Shampoon sain kulutettua loppuun tammikuun viimeinen päivä ja mielestäni tämä shampoo oli todella hyvä! :) Hiukseni ovat vielä ainakin pysyneet hyvässä kunnossa vaikka kohta alkaisi olla jo aika suunnata kampaajalle.


Bangerheadin Fresh me up!-kuivashampoo - Olen aika huono käyttämään kuivashampoita, joten kuivashampoopullot kestävät aika kauan käytössäni. Olen aika paljon kehuja lukenut Bangerheadin kuivashampoosta ja jossain vaiheessa tämä oli suosituin tuote, mitä Bangerheadilta on tilattu. Minä en kuitenkaan alkanut Fres me up!-kuivashampoon faniksi, koska olen kokeillut muita kuivashampoita, jotka sopivat paljon paremmin tummille hiuksille. Muuten kuivashampoo oli ihan ok, mutta jätti aivan liian harmaan sävyn hiuksiin ja mielestäni kuivashampoon vaikutus ei ollut tarpeeksi pitkä.

Cutrinin Bio+-hilseshampoo - LivBoxin mukana tuli Cutrinin Bio+-shampoo, minkä sain nopeasti kulutettua. Shampoo oli ihan hyvä, olisin tosin halunnut testailla shampoota hieman pidempään, että vaikutusta olisi paremmin huomannut :). 

Patykan käsi- ja kynsivoide - Nyt löysin lempikäsivoiteeni! Tämä Patykan käsivoide on ehdottomasti parhaiten tehonnut kuivaan käsien ihoon ja iho on hyvinkin nopeasti palautunut kuivasta normaaliin kuntoon. Ihan harmitti tammikuussa, kun viimeiset voiteet puristin putelosta. Tämä on varmasti sellainen käsvoide, jota tulen hankkimaan jatkossakin! :)


Policen To Be-hajuvesi - Tammikuussa tuli kulutettua kaksi hajuvettä loppuun, toinen täysikokoinen hajuvesi ja toinen testerikoossa. Policen hajuvesi on jo pitkään lojunut kaapissa sisältäen enää pohjallisen verran hajuvettä, koska koin pienoisen kyllästymisen tähän tuoksuun. Alkuun tuoksu oli hajuveden hankittua hyvä, mutta hajuyhdistelmään kyllästyi liian äkkiä. Hajuveden tuoksussa yhdistyy limeä, omenaa sekä makeita karamellejä. Vihdoinkin tammikuussa jaksoin käyttää hajuveden jämät ja tämän putelon jälkeen en varmaankaan enää hanki ainakaan tätä Policen tuoksua. 

Philosophyn Purity made simple 3in1 puhdistusemulsio - LivBoxin mukana tuli muutama Philosophyn tuotteista testerinä, joista yhden kokeilin tammikuussa. 3in1-puhdistusemulsiossa yhdistyy kasvovesi sekä silmämeikin että kasvojen puhdistusvoide. Tästä pienestä testeristä sai voidetta kokeiltua kolmisen kertaa ja jokaisella kokeilukerralla päädyin samaan lopputulokseen. Puhdistuksen jälkeen iho oli ihanan pehmeä, mutta haju oli taas omaan nenääni turhan voimakas. Tätä voidetta voisin tosin hankkia täysikokoisenakin versiona vielä testiin vaikka haju ei miellyttänytkään.

XZ:n Tyrni-hiuskiinne - Ostin joskus lähikaupasta XZ:n hiuslakan matkakokoisena, koska tämän kokoiset lakat ovat paljon mukavempi heittää laukkuun, jos aikoo koko päivän olla reissussa ja jossain vaiheessa haluaisi hieman parannella kampausta. XZ:n hiuslakka ei taaskaan pettänyt. Lakka piti hyvin hiukset aisoissa, mutta ei kuitenkaan jäänyt liian kovaksi hiuksiin.

Versacen-hajuvesi - Tammikuussa käytin yhden hajuvesitesterin ja nyt minulla ei ole mitään käsitystä mikä Versacen tuoksu tämä on. Tuoksu oli ihan ok, mutta ehkä liian "tätimäinen".

Rimmelin Scandaleyes Retro Glam-ripsiväri - Scandaleyes Retro Glam-ripsiväri on yksi lemppareistani, jota tuppaan ostamaan aina tietyin väliajoin uudestaan ja uudestaan. Rakastuin ripsivärin tuuheaan harjaan, jolla saa helposti ripsivärit levitettyä ja lopputuloksena on näyttävät ripset. Ripsiväri kesti myös hyvin, mutta oli myös helppo poistaa iltaisin. Varmasti tulen tätä jatkossakin hankkimaan! :)
2 kommenttia on "TAMMIKUUN KULUTETUT"
 1. Nämä ovat aina mielenkiintoisia! Kiitos Dove vinkistä, lapset ovat muutenkin tykänneet Doven hiustuotteista, joten voisin testailla heille tuota. :)

  Kivaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, itse ainakin tykkäsin :). En tiedä onko nämä suht uudet shampoot ja hoitoaineet, kun tv:ssä vain näin viime viikolla mainoksen näistä :).

   Poista