maanantai 15. helmikuuta 2016

TÄYTETTÄ KIRJAHYLLYYN

Viimeisen vuoden aikana olen hamunnut aika paljon uusia kirjoja kirjahyllyyn odottelemaan niiden lukemista. Yleensä luen paljon kirjoja talvisin, mutta tämä talvi on ollut poikkeus. Kaikkea muuta tekemistä on tullut aina keksittyä ja lukeminen on siirtynyt. Nyt pitäisi siis pieni skarppaus tehdä, että joskus nuo kaikki kirjat tulisi luettua :).

Kävin pari viikkoa sitten ystäväni kanssa Jämsän kirjakaupassa, jossa oli todella hyvä tarjous pokkareista. Muistaakseni pöydän kaikki pokkarit olivat tarjouksessa kolme pokkaria 15€:lla.


Minun valintani olivat tällä kertaa Helen Fieldingin Bridget Jones-Mad about The Boy, C.J. Sansomin Luostarin varjot sekä Kate Atkinsonin Eikö vieläkään hyviä uutisia. Mielestäni valintani oli kattava, koska kaikki kolme kirjaa edustavat niin eri sarjoja. Bridget Jones kirjat ovat enemmän hömppää ja sopivat juuri sellaisille päiville, kun ei halua miettiä mitään raskasta. Luostarin varjot-kirjan avulla pääsee taas sukeltamaan historian pyörteisiin aina 1500-luvulle saakka. Kate Atkinsonin Eikö vieläkään hyviä uutisia?-rikosromaani antaa lukijalle jännittäviä lukuhetkiä Englannin sekä Skotlannin maisemissa.

Oletko sinä lukenut, jonkun näistä kirjoista?

6 kommenttia:

 1. Olen lukenut Bridgetin, mutta haluaisin lukea tuon Luostarin varjot, tykkään todella paljon historiallisista romaaneista. Mukavaa uutta viikkoa Laura <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota Luostarin varjot sarjaa taisi olla vielä pari jatko-osaa muistaakseni :).
   Kivaa viikkoa myös sinne Tiia <3

   Poista
 2. Mitään en ole kyseisistä kirjoista lukenut, ja tällä hetkellä vissiin kuusi kirjaa keskeneräisenä :D Olen ihan mahdoton aloittamaan kirjoja ja unohdan ne sitten tyystin :D Kivaa viikkoa ja lukuiloa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en taas pysty lukeen kuin yhtä kirjaa kerralla :D. Nyt on yks pokkari ollut pitkään kesken, kun jotenkin juoni ei iske, mutta en raaski jättää kirjaa keskenkään :D

   Poista
 3. En ole näistä mitään lukenut, viimekin viikolla olisi ollut aikaa lukea, mutta olin niin väsynyt etten jaksanut. Höh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ymmärrettävää :). Itse aina vain majottaudun sohvalle katsomaan Netflixiä vaikka voisin senkin ajan hyvin käyttää lukemiseen..

   Poista